ISPRIČAO KAKO JE UPOZNAO SUPRUGU, NIKO MU NIJE VEROVAO: Ovo je priča za FILM
Podelio lepu priču o upoznavanju, Foto: Profimedia

priča sa tvitera

ISPRIČAO KAKO JE UPOZNAO SUPRUGU, NIKO MU NIJE VEROVAO: Ovo je priča za FILM

Priča je toliko neobična i bizarna da su neki zaključili da bi o njoj trebalo da snime film

Objavljeno:

Jedan tviteraš odlučio je na toj društvenoj mreži da podeli priču o tome kako je upoznao svoju suprugu.

Priča je toliko neobična i bizarna da su neki zaključili da bi o njoj trebalo da snime film.

- Tata mi je umro. Klasičan početak smešne priče. Sahranili su ga u malom selu u Saseks. Bili smo jako bliski pa sam često odlazio na njegov grob. Još ga posećujem. Ne brinite se, priča postaje zabavnija - započeo je svoju priču tviteraš.

- Ja sam uvek nosio cveće. Moja mama je često išla i nosila cveće, baš kao i moji deda i baka. Grob mog oca izgledao je kao da bi mogao osvojiti treće mesto na sajmu cveća. Ali bilo mi je žao tipa koji je bio sahranjen u grobu pored. On nikad nije imao cveće. Umro je na Božić, s 37 godina, niko mu nikad nije ostavljao cveće, a na grobu do njegovog kao da je cvećarna. Pa sam mu ja počeo kupovati cveće - nastavio je.

Nepoznatom čovjeku je tako dugo nosio cveće na grob i nikome nije govorio o tome.

- Počeo sam ga gledati kao prijatelja - rekao je.

Upoznao suprugu na groblju
Upoznao suprugu na groblju foto: Dragana Udovičić

Zbog toga se zapitao ko je taj čovjek i ima li možda nešto zajedničko s njim pa ga je guglao. Ubrzo je otkrio strašnu istinu.

- Žena mu nije ostavljala cveće jer ju je ubio. Na Božić. Nakon što je ubio nju, ubio je i njene roditelje. A zatim se bacio pod voz. Zato mu niko nije ostavljao cveće. Nitko osim mene, naravno. Ja sam mu ostavljao cveće svakih nekoliko nedelja. Svakih nekoliko nedelja dve i po godine - napisao je.

Zbog toga se počeo da se oseća loše zbog žene ubice i njenih roditelja. Odlučio je da nekako mora da im se iskupi.

- Saznao sam gde su sahranjeni, uzeo cveće i odvezao se tamo. Dok sam stajao pred njihovim grobovima i mrmljao izvinjenje, iza mene se pojavila žena. Htela je znati ko sam ja i zašto ostavljam cveće na grobu njene tete i bake i deda. Ispričao sam joj sve, ona je rekla da je to malo čudno, ali i slatko. Složio sam se i pozvao je na piće. Čudo, ali pristala je. Dve godine nakon mi je ponovno rekla 'da' kad sam je pitao hoće li se udati za mene i eto kako sam ja upoznao svoju suprugu - ispričao je.

Ljude je priča ostavila bez teksta.

"Ovo je verovatno najjača priča o upoznavanju supruge ikad", "Nisam se smeo ovako jako smejati", "Neko mora snimiti film o ovome", "Ovo je preludo i predivno", bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.