MUŽ NEĆE DA LEGNE sa mnom otkad je čuo ŠTA SAM URADILA!
Ilustracija, prevara, Foto: Profimedia

ispovest

MUŽ NEĆE DA LEGNE sa mnom otkad je čuo ŠTA SAM URADILA!

Ova žena se poverila

Objavljeno:

Opametila sam se nakon par nedelja, ali sada moj suprug ne može ni da me poljubi, a kamoli da sa mnom spava, piše žena koja je svoje pitanje postavila kolumnistkinji The Suna, Deidre.

- Pre pet godina imali smo krizu. Oboje smo imali 34 godine. Moj muž izgubio je svoj posao, onda mu je majka iznenada preminula. Ja sam radila dugo svaki dan, kako bi preživeli. Bila sam iscrpljena. Onda sam upoznala 43-godišnjeg oženjenog muškarca na poslu. Morala sam da mu pomognem oko posla, kako bi se što prije navikao i naučio - napisala je.

Jednog jutra krenula je na posao prekasno jer nije mogla da upali automobil.

- Plakala sam i on me zagrlio. Osećala sam se baš zaštićeno. Morali smo da nastavimo s poslom, ali rekao mi je da će me posle počastiti pićem. Otišli su u kafić pored posla i rekla mu je da kod kuće ima problema.

- Moj muž činio se vrlo depresivnim i retko smo vodili ljubav. Kolega me slušao i bilo je baš lepo. On je meni rekao da njegova žena više vremena provodi na mobilnom nego što razgovara s njim i da oseća da se udaljuju. Izašli smo iz kafića i poljubio me. Zaboravila sam na sve svoje probleme. Parkirali smo automobil i poseksali se. Bila sam opuštena i hemija je bila magična. Naša je afera trajala nekoliko nedelja, ali onda smo shvatili da ćemo sve uništiti.

Bila je protiv prevare i kajala se jer je prevarila muža, pa mu je rekla. - Nije to dobro podneo, ali rekao je da želi da radi na našem braku. Pokušala sam sve da popravim. On je dobio novi posao, ali postalo je još gore. Govorio mi je da u glavi stalno vrti film mene s kolegom, uprkos tome što on ne radi više sa mnom. Želim da spasim naš brak. Šta da učinim da ponovo počne da mi veruje?

Deidre odgovara:

- Recite mu da se jako kajete što ste bili s drugim i da oboje morate naći način da se ponovo povežete. On mora preuzeti odgovornost za stres u vašem braku u to vreme. Predložite da razmišlja o nekim vašim najlepšim trenucima svaki put kad se seti vaše prevare. Polako ponovno izgradite intimu... Držite se za ruke dok gledate TV, ljubite pre odlaska na posao. Mazite se bez pritiska da se morate seksati.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.