LJUBAVNICA MI JE TRUDNA, TREBA LI DA KAŽEM SUPRUZI? Ispovest ovog muškarca mnoge je zgrozila
Muškarac je prevario suprugu (ilustracija), Foto: Profimedia

priznao sve

LJUBAVNICA MI JE TRUDNA, TREBA LI DA KAŽEM SUPRUZI? Ispovest ovog muškarca mnoge je zgrozila

Kako je opisao poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun, on je u srećnom braku i nikada nije varao svoju suprugu

Objavljeno:

Jedan 28-godišnji muškarac našao se u jednom od najvećih životnih problema nakon što je prevario svoju suprugu s kojom ima dvoje dece, sina od četiri i ćerku od dve godine.

Muškarac je fudbaler i igra u lokalnom timu, a njegov kolega najavio je da se seli iz zemlje pa je organizovao oproštajnu zabavu. Par je već ranije odlučio da će taj vikend provesti s decom na moru, no njegova supruga rekla je kako će ona otići na more s decom te da muškarac može nesmetano otići na oproštajnu zabavu.

Na zabavi se pojavila i jedna 23-godišnjakinja, kako je muškarac rekao, čvrstog, mršavog tela i vrlo lepa. Počeli su razgovarati iako se nikada pre nisu videli.

Kako je opisao poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun, on je u srećnom braku i nikada nije varao svoju suprugu.

Nakon razgovora s mladom devojkom, ponudio joj je da će je otpratiti u hotel u kojem je odsela. Pozvala ga je u sobu na još jedno piće i on je pristao. Jedno piće pretvorilo se u nekoliko i nakon toga našli su se u poljupcu.

To je odvelo i do seksualnog odnosa u kojem su oboje uživali. No, nakon lude noći muškarac se počeo brinuti. Zabrinuo se da ta devojka može biti trudna nakon razuzdane večeri s njim. Osećao je jaku grižnu savesti i ispitivao devojku je li moguće da ostane trudna.

Uverila ga je da pije kontracepcijske pilule i pokazala mu je lekarski recept kako bi ga umirila. Njoj nije smetalo što joj je muškarac rekao da je oženjen i otac dvoje dece, rekla je da je ovo samo kratka zabava.

Deidre mu je odgovorila kako je napravio veliku grešku u svojem životu i jasno je da oseća jaku grižnu savesti, no kriv je zbog toga što se u to upustio. Prevario je svoju suprugu koja mu je verovala i otišla s njihovo dvoje dece na more i "pustila" supruga na oproštajnu zabavu s prijateljima.

Deidre mu je i savetovala da tu grešku zadrži za sebe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.