OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA SRPSKIH MUŠKARACA: Stručnjak saopštio kolika je PROSEČNA DUŽINA ponosa kod nas!
Dr Aleksandar Milošević, Foto: Printscreen

dr aleksandar milošević

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA SRPSKIH MUŠKARACA: Stručnjak saopštio kolika je PROSEČNA DUŽINA ponosa kod nas!

Doktor Milošević odgovara i na pitanje kojim se u Srbiji bavi najveći broj muškaraca, a to je koliki je prosek kada je u pitanju dužina penisa kod Srba

Objavljeno: 12:43h

Poznati urolog i seksolog dr Aleksandar Milošević objašnjava koliko često imamo odnose, kakav penis najviše vole pripadnice lepšeg pola, ali i odgovara na pitanje koje kopka Srbe, a to je - kolika je prosečna dužina penisa?

Doktor Milošević odgovara i na pitanje kojim se u Srbiji bavi najveći broj muškaraca, a to je koliki je prosek kada je u pitanju dužina penisa kod Srba.

- Donja granica se u poslednjih 10 godina stalno pomera naniže, šta je normalno. Moramo da počnemo od vagine. Prosečna vagina je od 6 do 9 centimetara duboka, s tim što je ona kod mladih devojaka i žena ima mogućnost elastičnosti i ima mogućnost razvlačenja i do 13, 14 i 15 centimetara. Pogotovo ako je žena pripremljena za seksualni odnos, ako je uzbuđena - istakao je on.

Seksolog je dodao da je situacija drugačija kod uplašenih mladih devojaka i starijih gospođa kod kojih dolazi do atrofije, pa je nekada i 6 centimetara preveliko. Danas se smatra da je normalna veličina penisa u erekciji od 7 do 17 centimetara.

- Za žene je poželjna i normalna veličina penisa u erekciji od 13 do 14 centimetara. Penis od 13, 14 i 15 centimetara je sasvim korektan jer ne nanosi bol - naveo je dr Milošević.

On je pojasnio i koliko često parovi imaju seksualne odnose.

- Prosek seksualnih odnosa kod muškaraca je 2 do 3 puta nedeljno pa sve do jednom godišnje - poručuje dr Aleksandar Milošević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.