NISAM KU*VA, IAKO BI ME TI TAKO RADO ZVALA: OVO je PISMO ljubavnice svim PRVIM ŽENAMA!
Njeno pismo je izazvlo pravu buru, Foto: Stock Thinstock

ISKRENO

NISAM KU*VA, IAKO BI ME TI TAKO RADO ZVALA: OVO je PISMO ljubavnice svim PRVIM ŽENAMA!

- Prilično sam draga osoba. Imam porodicu i prijatelje koji me vole, i ne odgovaram stereotipu druge žene - napisala je u pismu

Objavljeno: 28.04.2019. 14:19h
  • 16

"Ja sam ona s kojom te dečko vara i nisam ono što misliš. Nisam ku*va, iako bi me ti rado tako zvala. Prilično sam draga osoba. Imam porodicu i prijatelje koji me vole, i ne odgovaram stereotipu druge žene"... Ovo je početak pisma jedne ljubavnice, i svoje reči upućuje svim "prvim ženama".

Pismo prenosimo u celosti:

"Sad je 23.03 i upravo šaljem poruke tvom dečku. Dobro, ne baš tvom, ali ovo pišem tebi. Devojci koja nema pojma da dečko koga voli upravo meni objašnjava šta sve želi da mi radi, šalje svoje fotografije i smajliće. Ja sam druga žena. Nisam ku*va, iako bi me ti rado tako zvala. Ne odgovaram stereotipu druge žene. Znate na koji mislim - sve savršene fotografije na Instagramu, zanosne duge kose i svih pravih oblina. To nisam ja. Nisam ništa posebno. Nisam ni lepša, ni smešnija od vas, ili bolja u krevetu od vas. Nisam sponzoruša. Jako sam obična. Ali ipak, zadnjih pet veza koje sam imala, i tu termin veza koristim uopšteno bile su sa sa zauzetim muškarcima. Imam prijateljice koje nikad ne bi bile kao ja. Čim čuju da je frajer zauzet, odmah je nedodirljiv. Ne znam zašto sam ja drugačija.

foto: Giphy

Ne znam zašto me privlače zauzeti muškarci. Bliski, muški, prijatelj misli da je to zato jer imam "problema sa vezivanjem". Njegova teorija je da ako je frajer nedostupan, da mi je odmah privlačniji jer sam svesna da ta veza nema budućnosti. Psiholog kod kog sam išla bio je uveren da je sve to posledica duboke nesigurnosti i potrebe da se potvrdi moja vrednost. Razumem o čemu je pričala, ego mi raste kad dobri muškarci sa mnom varaju svoje devojke. Iskreno, mislim da su svi ti romantični filmovi, koje sam pogledala i knjige koje sam pročitala izopačili moj um i da sam postala zavisnik od ideje o velikoj romansi", napisala je u svom pismu čitateljka portala "Reddit"

Ona je priznala i da mašta da je Mia iz filma "Zapravo ljubav", Dženifer Lopez iz "Venčanje iz snova" ili Meredit iz "Uvoda u anatomiju". Kaže i da se čudi koliko su muškarci zapravo voljni da varaju i koliko je među njima dobrih momaka.

Pismo ljubavnice
Pismo ljubavnicefoto: Shutterstock

"Nisu tu u pitanju "igrači", to su obični momci koji vole svoje devojke, ali iz nekog razloga ulaze u svet prevare. Želim da razjasnim nešto - nije da sedim ovdje i zlobno smišljam kako da uništim tvoju vezu - jednostavno mi se čini da mi nedostaje deo koji bi saosećao sa tobom. Nije da sam hladna osoba, ali ti za mene nisi stvarna. Nikad te nisam upoznala. I to mi nekako dopušta da radim ovakve stvari. Lakše mi je da budem druga žena bez krivice, samo sa puno frustracije jer ne mogu da ga viđam više, jer nije slobodan večeras jer dolaze tvoji roditelji ili izvodi tebe za tvoj rođendan.

Možda bi bilo drugačije da sam ja ta koju vara, ali budući da nisam, možda jednostavno ne mogu da shvatim bol koju žena proživi kad otkrije prevaru. Ponekad mislim da sam prokleta. Bez obzira na to što se tebi čini da ja imam sve i da sam u boljem položaju od tebe realnost je da je u početku uzbudljivo i laskavo biti druga, ali ja ću uvek biti na drugom mestu. To saznanje je bolno. Tada je vreme za nekog novog, fantastičnog i zauzetog čoveka i krug se nastavlja. Naravno, dok ne pronađem svoj srećan kraj."

 

Bonus video

(Espreso.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media