SUVE LAKTOVE I OŠTEĆEN LAK NA NOKTIMA MUŠKARCI U KREVETU NE VIDE: Postoji ipak 5 stvari koje UVEK PRIMETE!
Neke stvari im sigurno neće promaći, Foto: Pixabay

ŽENE, OVO MORATE ZNATI!

SUVE LAKTOVE I OŠTEĆEN LAK NA NOKTIMA MUŠKARCI U KREVETU NE VIDE: Postoji ipak 5 stvari koje UVEK PRIMETE!

Neka vam intimni trenuci s partnerom budu nezaboravni  

Objavljeno: 16.04.2019. 09:54h
  • 1

Kao prvo, ono što ne primećuju: ako nemaš lak na noktima, ako su ti suvi laktovi ili imaš uraslu dlačicu u bikini zoni…Takve detalje muškarci uopšte ne primjećuju na ženama pre seksa. Verovala ili ne, njima je mnogo važnija hemija među vama. Da li lete li iskre? Uzbuđuje li te? Jesi li uzbuđena jer si sada gola? Takva pitanja su muškarcima važna – a mi donosimo i odgovore.

1.  Tvoja inicijativa

Ako mu prepustiš da sve sam radi i čekaš šta će se sledeće dogoditi, mislitće da nisi zainteresovana. Dakle, pokaži malo uzbuđenja! Preuzmi u nekom trenutku i ti malo inicijative. Okreni ga, popni se na njega… Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.

2. Način na koji se kreće tvoje telo

Ako si previše, ohladiće se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja – stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoje grudi o njegove, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se… Što se više pomeraš, oboje ćete se više uzbuditi.

3. Tvoje oči

Da li ga gledaš u oči? Gledaš li ogoljena tela? Obe opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jeste da zuriš u njegov alat (zar sumnjaš?), ili ako gledaš stalno samo svoje telo (bojiš se da ne izgledaš dobro?) ili pak zuriš u plafon (dosadno ti je?). Dakle, nemoj očima 'govoriti' nešto što nije prikladno. Daj mu do znanja da ti je drago što ste sada zajedno…

 

4. Tvoj dah

Ne, nije reč o lošem zadahu (premda ni to nije baš privlačno). Reč je o tome kako 'zvuči'. Je li teži nego inače? Je li ti glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si trčala maraton. Ali, neka se primeti… Šapni mu nešto seksi, neka zna da jedva čekaš sve ono što će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim – dakle, nemoj se bojati da ga pokažeš!

5. Da li nosiš seksi donje rublje

Hej, nema frke ako si u belom pamučnom, on ionako jedva čeka da ga skine s tebe, ali činjenica da si se pripremala za vaš intimni susret otkriva da si mislila o seksu s njim – i to ga jako pali.

(Espreso.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media