AKO VAŠ MUKARAC RADI OVIH 5 STVARI, VEROVATNO VAS VARA! Jedna stvar je siguran POKAZATELJ!
Razvedena žena otkrila svoje iskustvo, Foto: Profimedia

STRAŠNA ISTINA

AKO VAŠ MUKARAC RADI OVIH 5 STVARI, VEROVATNO VAS VARA! Jedna stvar je siguran POKAZATELJ!

Otkrila je šta je doživela 

Objavljeno: 13.04.2019. 09:06h
  • 1

Sa 29 godina, Brijana je mislila da je ostvarila sve što želi.

Jedne večeri, dok su se ona i suprug zagrljeni vraćali kući sa večere, unutra ih je sačekala policija.

- Na stolu je stajao otvoren laptop i na njemu slike koje nikada neću moći da izbacim iz glave. To su bile nedozvoljene slike i snimci. Čovek koga sam volela svim srcem bio je zavistan od pornografije i to one najgore vrste - priča šokirana žena.

Taj šok, ljutnja, bes, neverica isti su za svaku ženu koja prolazi kroz tako nešto. To je osetila i australijska političarka dr Rejčel Karling Dženkins.

U Parlamentu otkriveno da je njen suprug gledao nedozvoljene dečije snimke dok su bili u braku.

- Moj brak okončao se istog trenutka kada sam to saznala. Otišla sam ih kuće i nisam se vratila čak ni da pokupim svoje stvari - rekla je političarka, i zadobila simpatije žena koje su prošle kroz isto.

- Strašno je to što je nakon takvog otkrića na celu porodicu bačena ljaga, iako niko od nas nije kriv ni za šta. Uostalom, čak se i sami osećate prljavo iako ništa niste imali sa tim. Nikada nisam posumnjala da bi on mogao biti takav, mislila sam da ga najbolje poznajem i da me ništa kod ne može iznenaditi. Očigledno sam bila u krivu. Savetujem sve žene da se pripaze kako ne bi došle u istu situaciju kao ja, a to je da mu redovno proveravate 5 stvari čak i ako mislite da mu verujete: Proveravajte mu telefon, laptop, garderobu, odlaske i sastanke. Bez obzira koliko se voleli i koliko mu verovali, verujte mi ne želite da nakon 20 godina da shvatite da ste bili u braku sa lošim čovekom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/infpult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media