LJUBAV IZ FILMOVA NE POSTOJI! Ispovest UDATE ŽENE razotkrila je sve MISTERIJE BRAKA, da li se slažete s njom?
Kako sačuvati brak?, Foto: Profimedia

ISTINA NIJE UVEK LEPA

LJUBAV IZ FILMOVA NE POSTOJI! Ispovest UDATE ŽENE razotkrila je sve MISTERIJE BRAKA, da li se slažete s njom?

Bright Side donosi 12 saveta žene koja je provela 12 godina u braku

Objavljeno:

Jedna žena je otkrila kako izgleda brak nakon 12 godina ljubavi, a njeni saveti će vas sigurno podstaći da razmislite.

Bright Side donosi 12 saveta žene koja je provela 12 godina u braku. Strast će nestati: Početna strast će nestati s vremenom, ali prave veze održavaju se i nakon toga. Odnos treba biti stabilan i miran, bez puno svađa. Kad se vraćate kući s posla, trebalo bi da se osećate smireno jer idete u krug svoje porodice koja je topla i voli vas. Brak nisu samo lepi trenuci: Nažalost, nijedan brak nije idealan. Zateći će vas bolesti, loše emocije, umor, nervoza ili ljutnja u vezi. Međutim, to je očekivano, a najvažnije je kako će se par nositi s ovim pojavama i probleme svesti na minimum.

Uočavate razlike :Kad zaljubljenost izbledi, otkrićete vaše razlike u mentalitetu, stavu prema životu, finansijama ili vaspitanju dece. Ne pokušavajte da oponašate bajke ili filmove, možda ste u braku, ali ste i različiti

Muškarcu trebate dati prostora: Ako vaš suprug želi da ide napolje – nemojte mu to uskraćivati. Zadržavanje osobe u vezi stvoriće probleme. Dopustite da osoba bude srećna i samostalno se razvija, ako nešto i pođe po zlu, poći će i bez vašeg zadržavanja partnera.

Slabo se razvijajte zajedno: Ako se supružnici ne razvijaju zajedno, pre ili kasnije jedno od vas primetiće da ga druga osoba ograničava. Ne branite partneru da se razvija, ali važno je imati i zajednički interes. S godinama se ovo gubi.

Teško je prihvatiti sebe kakvi jeste: Možda vas neke navike partnera nerviraju, ne slažete se oko svega ili imate drugačiji pogled na određene teme, ali važno je da se razumete.

Brak nije uvek idealan
Brak nije uvek idealan foto: Profimedia

Naučite kakve ste stvarno osobe, a ako želite promenu, podstaknite je na pozitivan način. Ne dozvolite da postanete kopija vašeg partnera jer želite da postanete neko ko se njemu dopada.

Supruga ne dolazi nakon dece i supružnika: Supruga se ne bi trebalo da se žrtvuje za muža ili decu. Trebalo bi da se uzajamno pomažete te delite kućne i druge zadatke. Brak ne sme da spreči ženu da bude nezavisna i zanimljiva osoba.

Svako ima svoje želje i interese: Svaka osoba ima prava na privatni prostor i vreme za sebe. Možda u slobodno vreme trenirate ili se družite s prijateljima. Važno je da ne zanemarite svoje interesne tačke, a takođe je bitno da se finansijski možete osloniti na sebe. U dugogodišnjim brakovima ovo obično predstavlja problem i teško je pronaći vremena za svoje stvari.

Slični temperamenti: Ako je jedna osoba uvek u žurbi brak će se teško održati. Neodgovarajući temperamenti znaju stvoriti velike probleme i kasnije će nekoga zakinuti. Kako ćete izgraditi zajednički život kad se krećete različitim tempom?

Intimnost nije na značaju: Nakon 12 godina braka, supruga je otkrila da je nemoguće imati jednaki nivo romantike i strasti kao nekad. Prelazite u mirniji period, ali ako su vam osećaji dovoljno jaki, nećete osetiti veće probleme. U vezama punim ljubavi čak i seks dođe na drugo mesto jer nije najvažnija stvar u odnosu.

Donošenje zajedničkih odluka Ne morate da se slažetei oko svega, ali učestalo neslaganje i razmirice su ipak dio većine dugogodišnjih brakova - nažalost!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/infpult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.