Ako se u ovome ne slažete, veza neće da vam uspe! (FOTO) (GIF)

otkrivamo vam tajnu

Ako se u ovome ne slažete, veza neće da vam uspe! (FOTO) (GIF)

Mislite da je privlačnost i uzbuđenje najbitnije stvari za opstanak veze? Niste u pravu...
Objavljeno:

Iako se fizička privlačnost i zajednički interesi uvek izdvajaju kao najvažnije osobine koje trebate da tražite u partneru i da bi veza bila uspešna, pokazalo se da to i nije toliko važno. "Sveti gral" odnosa i veza je partner koji deli iste temeljne životne vrednosti s vama. 5 stvari koje se događaju parovima koji su dugo zajedno (FOTO) Početno uzbuđenje i navala hormona koju osećate kad vas neko privuče čine se kao najvažniji faktor vašeg odnosa u tom trenutku, ali te hemijske reakcije s vremenom oslabe za razliku od temeljnih vrednosti kojih se držimo.

Deljenje istih interesa s partnerom svakako može biti korisno, ali nije toliko važno poput deljenja istih temeljnih životnih vrednosti jer se hobiji, interesi i druge aktivnosti menjaju, a i o njima se može pregovarati na način na koji se osnovnim principima i stavovima ne može.
Na primer, ako vi volite kriminalističke serije, a vaš partner ne, uvek se možete dogovoriti šta ćete kad gledati. Međutim, ako vam je životni cilj obogatiti se, dok se vaš partner uopšte ne interesuje za novac, onda ćete biti u problemu. Koji je najbolji dan da pozovete simpatiju na dejt? (FOTO)​ Temeljne vrijednosti je teže menjati nego bilo što drugo pa se smatra da bi se upravo u tom segmentu trebali poklapati s partnerom. Ako tu dođe do konflikta, možda ne bi trebali ni da se upuštate u vezu, jer najverovatnije neće uspeti. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.