Koja je idealna razlika u godinama za srećnu vezu? (FOTO)

VAŠ SAVRŠEN BROJ

Koja je idealna razlika u godinama za srećnu vezu? (FOTO)

Prema istraživanju sprovedenom na ljudima širom Evrope postoji formula koja povećava šanse za uspeh veze ili braka
Objavljeno:

Kvalitetna veza i odnos među partnerima zavise od niza faktora. Razumevanje, odricanje, požrtvovnost i ljubav su ključni za uspeh svakog braka i veze, ali čini se da se kvalit veze može meriti i u brojkama. Prema istraživanju sprovedenom na 3 000 žena i muškaraca širom Evrope postoji formula koja povećava šanse za uspeh veze ili braka. Reč je o razlici u godinama između partnera koja, kako tvrde naučnici, ima idealnu brojku.

Prema objašnjenju psihologa, veza u kojoj je muškarac stariji od žene 5 godina ima najveće šanse za uspeh. Suprotno tome, veze u kojima je muškarac stariji 20 ili više godina imaju najmanje šanse za kvalitetan zajednički život. Dokazano je da žene emotivno sazrevaju pre muškaraca , pa je razmak od 3 do 5 godina dovoljan da bi partneri bili na istom emocionalnom nivou.
S druge strane, partneri različitih generacija skoro sigurno će imati različite poglede na životne vrednosti, drugačiji ukus i stavove, zbog čega s vremenom može doći do nerešivih nesuglasica. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.