7 potpuno nerealnih stvari koje muškarci očekuju od žena (FOTO)

KO BI RAZUMEO TE MOMKE?

7 potpuno nerealnih stvari koje muškarci očekuju od žena (FOTO)

Žena je oduvek držala u ruci dvostruko uveličavajuće ogledalo za mušku sujetu
Objavljeno:

Kao i žene i oni imaju određena očekivanja, ali njihova očekivanja često umeju da budu velika i potpuno suprotna realnosti. Ono što oni žele često se sukobi sa njihovim sopstvenim prohtevima. 15 stvari koje svaka žena želi od svog muškarca (FOTO) (GIF)​ 1. Da jede sve, a da ima telo modela Ne želi svaki muškarac partnerku koja je super vitka i izgleda kao model, ali oni koji žele u isto vreme bi hteli da žena jede i najkaloričniju hranu da bi u njoj mogli zajedno da uživaju. I žene bi volele da mogu da jedu sve što požele a da im se ništa ne zalepi.

2. Da bude bračni materijal i prijateljica sa povlasticama u isto vreme Neke žene su uspela da uzmu najbolje od oba sveta, ali mnogi muškarci prave kategorizaciju na ‚‚žene za zabavu" i ‚‚žene koje vode kući", dok istovremeno traže partnerku koja je i jedno i drugo.
3. Da izgleda prirodno i super seksi u isto vreme Neke žene i bez trunke šminke i u najobičnijoj odeći mogu da izgledaju seksi, ali mnoge se osećaju seksi tek kada se doteraju jer se tada osećaju samopouzdanije i jednostavno bolje. Seksi izgled bez imalo truda nije najrealnije očekivanje.
4. Da stalno pokazuje da voli i da joj je stalo, a da ne bude prezahtevna Nije dobro kada mu šaljete previše SMS-ova, ali onda se žali da mu se retko javljate... Poznato? Muškarci vole kada se žene brinu za njih, ali se prepadnu kada pokažu preduboka osećanja.
5. Da se odlično slaže sa njegovim prijateljima, ali da nema sopstvene muške prijatelje Muškarac mora da prihvati to da on možda nije jedina muška figura u životu svoje partnerke i da ona ima pravo da ima svoje muške prijatelje. Naročito ako muškarac ima prijateljice, jer u ljubavnoj vezi nema mesta za dvostruke standarde.
6. Da bude nazavisna, a da istovremeno potvrđuje partnerovu muškost Muškarci vole kada je žena sposobna, kada u kući drži sve pod kontrolom, kada sve može sama, ali u isto vreme im smeta ako se ne osećaju dovoljno muževno, odnosno ako im partnerka ne daje do znanja da oni nose pantalone u vezi.
7. Da bude spremna da se obaveže, ali ne i da želi brak po svaku cenu Dugačka veza je prihvatljiva, ali čim se spomene reč brak hvata ih panika. Dakle, žele ozbiljnu, ali ne i preozbiljnu vezu. Pa ko bi razumeo te muškarce? (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.