Još ga niste preboleli? Kako da vratite bivšeg dečka? (FOTO)

SVE TAJNE SRCA

Još ga niste preboleli? Kako da vratite bivšeg dečka? (FOTO)

Još uvek patite i sećate se svih lepih trenutaka koje ste proveli zajedno? Tako biste voleli da je ponovo tu pored vas. Pa, vratite ga onda
Objavljeno:

Povratak bivše ljubavi nije nešto što ćete uvek dobiti kao dobronamernu preporuku, ali ako vam zaista nedostaje i ako ga i dalje volite, ovo su stvari koje vam u tome mogu pomoći. 5 stvari koje se događaju parovima koji su dugo zajedno (FOTO) 1. Ostavite ga na miru Zvuči čudno, ali nije. Ako je raskid svež, pametnije je da mu date prostor za disanje i vreme u kom će shvatiti da mu nedostajete. Ako ste i dalje stalno dostupni, kako će shvatiti da mu nedostajete?

2. Radite na sebi Ako želite da ga vratite, pametnije je da ga vratite novoj, boljoj verziji sebe. Umesto da prviše vremena trošite na razmišljanje o njemu, počnite da razmišljate o sebi. 3. Razmislite još jednom Jeste li stvarno kompatibilni i ima li uopšte smisla da mu se vraćate? Možda mislite da to želite, ali uvek je dobro razmisliti još nekoliko puta. 4. Preuzmite inicijativu Muškarci su ponekad glupi kada su u pitanju emocije. Ako mislite da će on čitati vaše znakove i shvatiti da ga želite nazad, varate se. Ako ga stvarno želite, dajte mu to do znanja i budite vrlo očigledni.
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.