MUŠKARAC UZDRMAO REGION: Ljubavnica mi je odgovarala dok nisam ostao bez žene! Bila je LJUPKA, a onda me je SATRLA
Ispovest muškarca koji se kaje, Foto: Profimedia

ISPOVEST

MUŠKARAC UZDRMAO REGION: Ljubavnica mi je odgovarala dok nisam ostao bez žene! Bila je LJUPKA, a onda me je SATRLA

Toliko se zaljubio da je izgubio razum

Objavljeno: 09.03.2019. 13:41h
  • 2

Jedan muškarac iz Zagreba (35) je ostavio suprugu zbog ljubavnice koja je starija od njega sedam godina.

Toliko se zaljubio da je izgubio razum, ali sada žali zbog svog nepromišljenog poteza.

Ovo je njegova ispovest:

- Izgubio sam suprugu koja je bila predivna žena, dobra i brižna...

I to sve zbog sedam godina starije ljubavnice s kojom sam je varao od leta 2015. godine. Žena nije ništa znala, ili barem to nije pokazivala. Ljubavnica je bila izuzetno seksepilna, fantastična u krevetu i jednostavno joj nisam mogao odoleti, kao da me neka snažna sila stalno vodila njoj.

Prošlog leta sam se čak razveo od žene u nadi da ću s njom započeti život. I ona je bila u braku i obećala mi je kako će i ona otići od muža. Zajedničke romantične večeri ne bi smele završiti kada se na prst stavi prsten." Ali, tada je sve krenulo naopako. I dalje smo živeli odvojeno.

Jer se ona još nije razvela, a četiri meseca nakon što sam ja otišao od supruge, ljubavnica me je ostavila. Našla je novog muškarca, ali stalno mi se javlja SMS-om ili porukama na Fejsbuku. Piše kako me se često seti. Odgovorio sam joj da me pusti na miru.

Čak sam slagao kao već imam novu devojku s kojom mislim ozbiljno. Govori mi kako razmišlja o meni kada je tužna, seća se lepih trenutaka koje smo proveli zajedno, ali da je zaljubljena u novog muškarca. Nekako mi se čini da bi bila najsrećnija kada bi se mogla viđati s obojicom.

I dalje me privlači, ali ne želim popustiti. Često se setim svoje supruge i kako je plakala kada sam odlazio. Sada sam ja ostavljen, Bog me je kaznio. Ne prođe dan da ne žalim za suprugom i životom koji smo imali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/pult24.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media