IZGOVARAJTE OVE REČENICE vašem muškarcu i bićete SREĆNI!
Neki od najsretnijih parova često razgovaraju, Foto: Profimedia

RAZGOVARAJTE

IZGOVARAJTE OVE REČENICE vašem muškarcu i bićete SREĆNI!

Ako želite da održite vašu vezu sretnom, počnite da koristite ove izraze

Objavljeno: 19.02.2019. 09:11h
  • 1

Devojke, iako su momci ponekad uzdržani i na distanci, oni ponekad vole da pokazuju ljubav. Možda ne pričaju mnogo, ali svojim delima pokazuju ljubav prema vama što i jeste ključno za sreću.

Neki od najsretnijih parova često razgovaraju, ohrabruju jedno drugo, vrednuju i osnažuju. Sve ovo samo dodatno učvršćuje njihovu povezanost. Dokazano je da su razumevanje i podrška ključni za opstanak jedne veze.

Ako želite da održite vašu vezu sretnom, počnite da koristite ove izraze:

“Verujem u tebe”


Kad god posumnjate u sebe i svoje sposobnosti važno je imati  nekoga ko veruje u vas. To možete reći na razne načine, poput ‘verujem u tvoje odluke’ ili ‘znam da ćeš doneti pravu odluku’. U svakom slučaju, recite partneru da imate puno poverenje u njegove sposobnosti.

“Tu sam za tebe”


Parovi koji jedno drugo podsećaju da imaju jedno drugo iza leđa, sposobniji su da  preuzmu sve izazove koje im život nameće. Znati da imate bezuslovnu podršku vašeg partnera na kojeg se možete osloniti je od neprocenjive vrednosti.

"Mogu li ti pomoći s tim?”


Najsretniji parovi su nezavini ljudi, ali koji nikada ne zaboravljaju da u životu imaju i suigrača. Ako primetite da vaš partner ima previše obaveza, pitajte ga postoji li nešto što možete učiniti kako bi im olakšali teret.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/novi.ba)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media