Zašto su vam sve veze loše? Odgovor je vrlo prost (FOTO)

MOŽEŠ SVE ŠTO HOĆEŠ

Zašto su vam sve veze loše? Odgovor je vrlo prost (FOTO)

Jedna od najvažnijih stvari koje morate naučiti tokom života je da verujete u sami sebe
Objavljeno:

Samopouzdanje je poprilično važna stvar, ako ga imate možete uraditi sve što zamisliš. Ako ga nemate, možete uništiti i sebe i svoje veze. Samopouzdanje utiče na najvažnije odnose u vašem životu. 3 načina na koje jake žene komplikuju vezu (FOTO) 1. Nedostatak samopouzdanja vas ograničava Koliko puta ste samoj sebi rekli da je neki dečko van vašeg domašaja? Ako imate manjak samopouzdanja, propuštate dobre stvari. Priđite dečku koji vam se sviđa, ako vas odbije, samopouzdanje vam može opasti, ali će nakon toga porasti jer ste imali hrabrosti da uzmete stvari u svoje ruke.

2. Samopouzdanje vas diže Kad mislite da možete sve što želite, možete većinu toga. Kad mislite da ne možete ništa, onda i nećete moći. Postajete ono o čemu razmišljate, a ako je tako, ubacite malo vere u sebe i u svoja razmišljanja, i gledajte kako se svet oko vas menja.
3. Nedostatak samopouzdanja stvara stres Ako samu sebe uveravate da nešto ne možete i da ništa ne vredite, bićete pod stresom jer će vam sve delovati neostvarivo. Tako možete uništiti i super vezu, jer ćete sebe uveriti da je ne zaslužujete.
4. Samopouzdanje je privlačno Žena koja zna što želi i koja zna da vredi privlačnija je u očima onih koji je posmatraju. Žena koja misli da ne vredi ništa će ostaviti takav utisak.
5. Nedostatak samopouzdanja vas čini ‚‚ludom" Ako vam nedostaje samopouzdanja, burnije ćete odreagovati na neke stvari u vezi. Na primer, ako ste puni samopouzdanja i vidite da vaš dečko priča sa drugom curom, biće vam manje - više svejedno. Nedostatak samopouzdanja od vas može učiniti ludu ženu koja zbog običnog Fejsbuk lajka diže uzbunu.
(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.