MOŽDA SE IZNENADITE:  7 nebitnih stvari koje se smatraju prevarom
Šta vi smatrate prevarom?, Foto: Thinkstock

NOVE POJAVE

MOŽDA SE IZNENADITE: 7 nebitnih stvari koje se smatraju prevarom

Šta je prevara? Da li samo intiman čini, poljubac ili čak i pogled - otkrivamo u nastavku

Objavljeno:

U današnje vreme pojam prevare se totalno izobličio pa se u tom svemu gubi smisao ljubavi.

Šta je prevara? Da li samo intiman čini, poljubac ili čak i pogled - otkrivamo u nastavku. 1. Laganje o ljubavnom statusu

Ako ste u vezi, a nekome ste rekli da ste slobodni, onda definitivno nešto nije u redu. Trebalo bi da budete ponosni na svog partnera i na vaš odnos, a ne da ga se stidite i skrivate da ste u vezi. Laganjem o ljubavnom statusu zapravo ne poštujete svog partnera i to je jedna od sitnica koja se može računati kao prevara.

2. Seksi poruke

Ako imate prijatelja muškog pola trebate pripaziti. Trebate dobro razmisliti koje su stvari u tom odnosu prihvatljive, a koje nisu. Slanje fotografija na kojima ste u donjem vešu baš i nije prihvatljivo ponašanje za osobu u vezi, iako vam je on 'samo prijatelj'. Uvek morate misliti i na partnerove osećaje pre nego što učinite neku glupost. 3. Flertovanje

Sasvim je jasno da je osobama u vezi zabranjeno flertovanje sa drugima, kako vama, tako i vašem partneru. Nemojte koketirati ni s kim, bez obzira na to o čemu se radilo. Ponašajte se onako kako biste voleli da se i vaš partner ponaša. Nemojte ga praviti budalom. Takođe, nemojte ni vi njemu dozvoliti da iza vaših leđa koketira s drugim devojkama. To naprosto nije prihvatljivo ponašanje za ljude koji su u vezi.

4. Poljubac u pijanom stanju

Mnogima je pijanstvo izgovor za neprihvatljivo ponašanje. Ipak, odgovorni ste za svoje postupke. Ako ne umete da se kontrolišete kada ste u pijanom stanju, onda nemojte da pijete. Svako treba da preuzme odgovornost za svoja dela. 5. Prećutkivanje: Ako ste se dopisivali sa zgodnim dečkom, ali ste nekako to zaboravili to da kažete svom partneru, to je prilično škakljiva situacija. Prema partneru bi trebalo uvek da budete biti iskreni u vezi svega, stoga nemojte skrivati ni najmanju sitnicu, koliko god se vama činila bezazlena.

6. Emocionalne afere

Varanje ne podrazumeva uvek ljubljene i dodirivanje s nekim ko nije vaš partner. Postoje i tzv. emocionalne afere koje se takođe računaju kao prevara. Naime, ako ste se zaljubili u nekoga ili jednostavno prema nekome drugome gajite emocije, reč je o emocionalnoj aferi o kojoj bi svakako trebalo da razgovarate sa svojim partnerom.

7. Sve ostalo što ste obećali da nećete činiti

Svaki je odnos poseban i svako ima svoju definiciju onoga što smatra prevarom tako da se te stvari razlikuju od veze do veze. Na početku veze bi trebalo razgovarati sa partnerom o tim stvarima i definisati šta mislite da je u redu, a šta nije. Primer, ako vam je vaš partner na početku veze jasno rekao kako ne želi da imate kontakt sa svojim bivšim onda to nemojte činiti, naročito ne njemu iza leđa. Šta god da ste obećali da nećete činiti, iako vam se to možda čini glupo, nemojte činiti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/infpult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.