Ove gluposti moraju da slušaju sve singl osobe (FOTO)

TEŠKO JE BITI SAM

Ove gluposti moraju da slušaju sve singl osobe (FOTO)

Primetili ste da ako ste solo ljudi oko vas imaju bespotrebnu nameru da vas teše ili da vam daju savete, i to koristeći pogrešne rečenice
Objavljeno:

Svi vam govore da će vam ljubav doći kada je najmanje očekujete, ali svi znate da je to obična glupost. Samci se zaista naslušaju besmislenih rečenica, dok su singl. 15 rečenica koje samci ne žele nikad da čuju (GIF)​ 1. Možda bi na neko vreme trebalo da prestaneš da ideš na dejtove Ovaj savet je otprilike jednak onom da nekome ko mašta o poslu iz snova predložite da nekoliko godina bude nezaposlen. 2. Jesi li isprobala Tinder? Danas su svi tu! Naravno da ste isprobali, i videli toliko bezvezarija da ste odlučili da jednostavno više ne gubite vreme. 3. Pusti da ljubav pronađe tebe Da, poput uspavane lepotice ćete čekati da se na vašem pragu pojavi čovek vaših snova. Jer eto, oni naleću čim vi skrenete pažnju s ljubavi. 4. Previše si izbirljiva Naravno da jesam, ne zadovoljava me samo to da je muško i da ima puls. Normalno da imam kriterijume 5. Bolje se posveti nekom hobiju Ovo je čak poprilično ok savet. Jeste da ćete biti singl, ali ćete barem znati da ispletete šal i rukavice.

6. Zašto si toliko opterećena pronalaženjem srodne duše? Postoje puno veći problemi u svetu.. Nije da ste u stanju da rešite neke svetske probleme, a osim toga, vaša sreća vam je najbitnija. A ljubav je sreća. 7. Nema šanse da upoznaš nekog normalnog frajera u klubu Da, puno je veća verovatnoća da ćete ga upoznati na nekoj od društvenih mreža i da će vas očarati svojim selfiejem iz kupatila. 8. Jednostavno izlazi na sve moguće dejtove na koje možeš i zabavljaj se! Da, izlazite na sve moguće dejtove, ali teško da bi se to moglo nazvati zabavom.
9. Zar te niko od prijatelja ne može upoznati sa nekim? Naravno da može, mogla bi i ti na primer, za početak! (Espreso.co.rs / Izvor: avaz.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.