IĆI ĆU POD NOŽ, SAMO BUDI SA MNOM Žena je zaljubljena u muža i njegovog najboljeg prijatelja! Ovo je njena ispovest
Neki kažu da je nemoguće voleti dve osobe, ali ja kažem da je moguće., Foto: Profimedia

NISU MOGLI DA SE SUZDRŽE

IĆI ĆU POD NOŽ, SAMO BUDI SA MNOM Žena je zaljubljena u muža i njegovog najboljeg prijatelja! Ovo je njena ispovest

Ali ja nisam zahtevna, ne želim njegov novac ni poklone. Sve što želim je da me voli i da me vidi kad može - kaže ona

Objavljeno:

Kolumnistkinja britanskih novina "The Sun" Didre Senders je ženi koja se pitala šta joj se događa s ljubavnikom savetovala da energiju koju ulaže u aferu preusmeri u pokušaj popravljanja odnosa u braku.

Ovako je išlo pismo čitateljke:

- Draga Didre, imam aferu s najboljim prijateljem svog muža. Neki kažu da je nemoguće voleti dve osobe, ali ja kažem da je moguće. U braku smo 18 godina, a imam 44. Njegovog najboljeg prijatelja viđam poslednjih šest meseci. Obojica su od mene stariji dve godine.

I njegov prijatelj je u braku, a sve je počelo kad sam mu se otvorila o našim problemima u braku jednoga dana. Navratio je da vidi supruga, ali on nije bio kod kuće. Zagrlila sam ga, što se pretvorilo u poljubac i nismo mogli stati.

Odvezemo se negde u tajnosti i vodimo ljubav u njegovom autu. Nema šanse da idemo kod njega zbog njegove žene i dece. Obično mužu kažem da idem kod prijateljice po neki recept ili da idem da vidim mamu.

Nikad nisam uradila nešto tako. Čini me samopouzdanom i poželjnom. Ali već neko vreme čini mi se da se uvek ja njemu javljam. Počeo je da mi govori da je zauzet i da se ne možemo videti, ali da možemo probati naredne nedelje.

Kad ga pitam zašto, kaže mi da voli da vidi decu pre spavanja. Viđam ga i sa drugim prijateljima, ali tada ništa ne mogu da kažem jer je tamo obično i moj muž.

Zbog svega toga sam smršala iako ljudi kažu da izgledam dobro i seksi.

Pitala sam ljubavnika da li bi trebalo da završimo sa aferom. Pitao me zašto to govorim, a ja sam mu odgovorila da bi našao vreme da zaista želi da me vidi. Ali ja nisam zahtevna, ne želim njegov novac ni poklone. Sve što želim je da me voli i da me vidi kad može. Čak sam ponudila i da napravim kozmetičku operaciju da izgledam bolje, ali rekao mi je da ostanem verna sebi.

Ponekad pomislim da viđa i druge žene, ali sam preglupa da to vidim - napisala je čitateljka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.