KADA SE ONI SPOJE, PRŠTI NA SVE STRANE: Između ovih horoskopskih znakova je HEMIJA NAJJAČA!
Najbolje kombinacije znakova, Foto: Shutterstock

TOTALNO SE POKLAPAJU

KADA SE ONI SPOJE, PRŠTI NA SVE STRANE: Između ovih horoskopskih znakova je HEMIJA NAJJAČA!

Njima je suđeno da budu zajedno

Objavljeno:

Hemija među ovim znakovima jača je nego kada su s bilo kim drugim. Njihovi karakteri slažu se savršeno i oni tačno znaju što druga polovina želi i o čemu mašta.

Vaga i Lav

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života. S njim može da doživi pravi vatromet, što ispod čaršafa, a što u emocionalnom smislu. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

Ribe i Devica

Suzdržanu i uvek napetu Devicu samo Ribe znaju da opuste. One znaju kako da pomognu Devici da ne razmišlja o nebitnim stvarima nego da se jednostavno prepusti strastima. Devica Ribi pruža snažnu energiju i rešenje za probleme koje Riba sama teško može da pronađe.

Blizanci i Ovan

Oba znaka su veliki ljubitelji avantura i akcije, što im predstavlja i najsnažnije uzbuđenje. Ovnove privlače inteligencija i harizma Blizanaca, dok Blizanci ne mogu da odole strastvenosti i velikoj energiji koju poseduju Ovnovi. Iako se odlično zabavljaju u seksualnom smislu, oni odlično funkcionišu i u vezi.

Škorpija i Bik

Oni su pravi dokaz da se suprotnosti zaista privlače. Bika najviše privlači tajanstvenost Škorpije, a s druge strane, Škorpija obožava to što mora da se trudi kako bi osvojila srce Bika i došla do njegove emotivne strane.

Jarac i Rak

Za hladne Jarčeve ne postoji niko bolji od dobrodušnih Rakova koji najbolje znaju kako da probude emocije u drugim ljudima. Jedno drugom pružaju neprestanu sigurnost i baš zbog toga se među njima stvara neverovatna hemija kakvu ni sa kim drugim ne mogu da osete. Strelac i Vodolija

Strelčevi i Vodolije su vrlo slični i zbog toga se jako dobro slažu. Oba znaka obožavaju da eksperimentišu u krevetu, ali i da se prepuste životnim avanturama. Oni odlično funkcionišu u vezama i jako dobro razumeju način na koji druga strana razmišlja i deluje.

BONUS VIDEO: ČIK PROBAJTE SA OVAKVOM FRIZUROM DA UĐETE U GSP?! I pri tome, nikoga ne povredite. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.