OVNOVI VOLE DIREKTNE, ŠKORPIJE ISKRENE: Saznajte  koje OSOBINE su vašem partneru NAJVAŽNIJE
Nisu svima iste stvari bitne, Foto: Profimedia

ŠTA JE U HOROSKOPU?

OVNOVI VOLE DIREKTNE, ŠKORPIJE ISKRENE: Saznajte koje OSOBINE su vašem partneru NAJVAŽNIJE

Evo šta astro znaci očekuju od svoje partnerke

Objavljeno: 29.01.2019. 12:49h
  • 27

Ukoliko ste uplovili u novu vezu, sigurno želite da što bolje upoznate svog partnera, a ovaj tekst će vam u tome sigurno pomoći. Evo šta astro znaci očekuju od svoje partnerke.

OVAN

Znak Ovan voli otvorene i direktne partnerke i ljubavnike, ne voli igrice i ne voli čekati. To je i razlog zašto im nestrpljivost i nedostatak spontanosti može potpuno uništiti vezu. Najteže će im pasti ako shvate da partner nešto skriva od njih. Zato poslušajte savet, budite direktni i recite Ovnu šta mislite.

BIK

Znaku Bika najvažnija je nežnost i prefinjenost. Želite li pokazati Biku ljubav, učinite to bez prostota, nepristojnosti ili grubosti i potrudite se da se doterate. Ovaj znak najviše drži do estetike, uz Vagu, njime prevladava osećaj uglađenosti i lepote pa isto očekuje i od partnera. Suprotno neće moći oprostiti.

Biku je najvažnija lepota
Biku je najvažnija lepota foto: Profimedia

BLIZANCI

Ovom vazdušnom znaku najvažnija stvar u vezi je – komunikacija. Ako ne živite zajedno i ako se ne viđate svaki dan, telefonski poziv, mail ili SMS poruka biće dovoljni da Blizanac zna da ste zainteresovani. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno za vezu. Osim rečima, komunicirajte delima, za Blizance ne postoji previše izgovorenih reči.

RAK

Kao pravi porodični ljudi, Rakovi se žele osećati zaštićeno, ali i znati da i oni imaju ulogu zaštitnika. U njima to stvara osećaj sigurnosti unutar koje će se razviti duboka ljubav. Vernost, poverenje, osećaj sigurnosti i zaštite u zagrljaju voljene osobe za Raka je najplemenitiji osećaj.

LAV

Premda vole da dominiraju, Lava ćete prepoznati i po dečjoj zaigranosti koja im je jako važna. Otprilike poput zaigranih beba lavića. Ali da bi Lav bio toliko zaigran, nežan i iskren, treba ga pustiti da oseća neometeno i slobodno. Iz takvog okruženja kod njega će proizaći strast i ljubav.

Lava ćete prepoznati i po dečjoj zaigranosti koja im je jako važna
Lava ćete prepoznati i po dečjoj zaigranosti koja im je jako važna foto: Profimedia

DEVICA

Organizovane Device u ljubavi kod partnera prvenstveno traže dobrotu i spremnost na pomaganje. Ako ste hladni na ljudske priče i potrebe, teško ćete osvojiti srce Device. Sa druge strane, potpuno će se predati osobi ako vide da je nežna prema slabijima od sebe, mlađima ili starijima, ljudima kojima je potrebna pomoć u bilo kojem smislu ili životinjama.

VAGA

Vage u svemu traže ravnotežu, mir, sklad… Upravo im to treba i u odnosima. Zato njihov partner ili partnerka mora biti prilagodljiv-a i nipošto svadljiv-a. Partner koji ne pravi slona od svake bube će ih usrećiti. Takođe, Vage cene trud i ako vide da se pokušavate prilagoditi, oprostiće svaku grešku.

Vage ne vole svađalice
Vage ne vole svađalice foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Kao i znak koji sledi u Zodijaku, tako se i Škorpije bez iskrenosti i poštenja osećaju prazno i izdano. Jako im je važan seks, to ništa ne znači bez otvorenog odnosa. Takođe im je bitno da partner zna sačuvati tajnu za sebe i da ne otkriva svima naokolo detalje o njihovom odnosu.

STRELAC

Strelci su posebne biljke kad je darežljivost u pitanju. Ne radi se samo o materijalnim poklonima, iako vole takvo iskazivanje ljubavi, već o davanju i primanju generalno. Od partnera će takođe tražiti da im povremeno dozvoli da budu u centru pažnje. Dobar seks je, naravno, deo priče o davanju i primanju.

JARAC

Sve što je suprotno od lenjosti – poštovanje, radna etika i slično – sve to održava Jarca na životu, a važno mu je i u ljubavi. Emotivna predanost deo je toga i to je ono što zahteva od partnera. Nemojte ga uzimati zdravo za gotovo, a ponekad i previše pohvala može doživeti kao nešto uvredljivo.

 

VODOLIJA

Vodolije jako vole eksperimentisanje i uzbuđenja svake vrste. Ono što će im bez sumnje ispuniti život su avanture. Ipak, u odnosu broj jedan su pravednost i otvorenost za nove ideje kao i prihvatanje različitosti. To ne znači da se morate slagati sa svime što Vodolija misli, ali svakako je nužno saslušati ga.

RIBA

Najnežniji i najosetljiviji znak Zodijaka sasvim sigurno su Ribe. Zato njihovi partneri moraju uvek paziti da im ne povrede osećanja, barem ne namerno jer takvo ponašanje neće doneti ništa dobro. Ribe traže partnera koji je osećajan i empatičan, ali i ko se zna normalno izraziti, bez previše grubih reči. Računajte i na to da im treba neko ko će ih utešiti ako zaplaču, a to će se kad-tad dogoditi.

BONUS VIDEO: KADA VIDITE KAKO U KINI UTOVARUJU PAKETE, PROSTO POŽELITE DA STE POŠTAR! Zabava zagarantovana. (VIDEO)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media