ZALJUBLJUJEM SE U PRIJATELJA NAKON FANTASTIČNOG S****, Ali problem je što IMAM DEČKA!
Polako se zaljubljuje u prijatelja sa posla i ne zna šta da radi!, Foto: Profimedia

ŠTA SAD!?

ZALJUBLJUJEM SE U PRIJATELJA NAKON FANTASTIČNOG S****, Ali problem je što IMAM DEČKA!

Deidre, kolumnistkinja britanskog The Suna susrela se s problemom jedne žene koja ima dečka, a vara ga s prijateljem sa posla u kojeg se polako zaljubljuje

Objavljeno: 23.01.2019. 07:47h
  • 3

Draga Deidre, seks s prijateljem jednostavno je fantastičan i mislim da se pomalo zaljubljujem u njega. Ipak, postoji problem - ja sam već u vezi! Prvi put kad sam upoznala tog prijatelja, odmah sam osetila povezanost među nama. To se dogodilo pre dve godine kad smo zajedno radili na jednom projektu u Londonu.

Sprijateljili smo se, a slobodno vreme smo provodili dopisujući se. Među nama je oduvijek postojala hemija. Jedne večeri, morali smo ostati duže na poslu i nakon toga me pozvao na piće.

U početku nisam bila sigurna, ali onda sam pristala jer sam mislila da ne može nastati nikakva "šteta". Smejali smo se i dugo, dugo pričali te otkrili da imamo puno toga zajedničkog. Predložio mi je da svratim u njegovu hotelsku sobu - znam da sam trebala odbiti, ali ipak sam otišla. Čim smo zakoračili u sobu, odmah me zagrlio i počeli smo se strastveno ljubiti. Ljubljenje se pretvorilo u fantastičan seks, mogu slobodno reći da je to bio najbolji seks u mom životu!

Od tad smo se videli nekoliko puta - uvek je sve krenulo prijateljski, a završilo seksom. Moj dečko ne sumnja baš ništa - živimo zajedno, a on je uveren da su moji kasni dolasci kući povezani sa poslom.

Imam 27 godina, moj dečko 36, a prijatelj 29 godina. Moram priznati, seks s dečkom se baš proredio, samo se ljubimo i mazimo. U vezi smo tri godine - nije idealna, ali mislila sam da smo srećni. Ipak, čini se da nisam u pravu jer, svaki put kad vidim kolegu uživo, osećaji su sve jači i jači.

Deidre je odgovorila: Čini se kako još uvek niko nije povređen, ali, nemojte s ovim nastaviti. Ok, sigurno je da se sviđate vašem kolegi, odnosno prijatelju, ali znate li šta on zapravo želi od vas? Želi li uopšte nešto više? Ako i da, neće vas toliko poštovati kad budete u vezi jer ste sadašnjeg dečka varali s njim... Recite mu da vaš odnos mora prestati, barem dok ne razrešite probleme u trenutnoj vezi. Ako mu je stvarno stalo i ako je razuman, daće vam prostora.

Što se tiče dečka, napomenite mu da vam je veza pomalo rizična i da biste trebali poraditi kako biste bili srećniji i kako bi seks bio bolji. Pitajte ga zašto nema romantike te mu recite da vas muči što je zajednički seksualan život tako loš.
 

BONUS VIDEO:

SKROZ GOLA NINOVA ĆERKA: Ovakvu Sandru do sada niste videli! Ponosno pokazala svoje ATRIBUTE!

(Espreso.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media