OTKRILA JE DA IMA TUMOR NA MOZGU: Ono što je uradio njen VERENIK ostavilo je ceo svet BEZ REČI!
Hrabro je podelila svoju sudbinu sa drugima, Foto: Gofundme

strašno

OTKRILA JE DA IMA TUMOR NA MOZGU: Ono što je uradio njen VERENIK ostavilo je ceo svet BEZ REČI!

Rekli su joj da ima najviše 18 meseci života

Objavljeno:

Emili Nikolson (24) iz Velike Britanije šokirala se kada su joj početkom 2016. godine lekari rekli da ima tumor na mozgu - astrocitoma (najčešći oblik tumora na mozgu kod odraslih ljudi).

Godinu dana kasnije prognoze su bile još strašnije - rekli su joj da još ima između 12 i 18 meseci života. Plakala je dugo, ali odlučila je da obriše suze i nastavi s planovima za venčanje.

Međutim, ubrzo je usledio još jedan šok i duboko razočaranje. Verenik Džejmi Smit (24) ostavio ju je nedelju dana pre venčanja, i to porukom na Facebooku.

Nesrećna devojka veruje da je to napravio zato što se naglo udebljala, a uzrok tome bili su steroidi koje je uzimala kao deo plana lečenja. Kaže da se u šest nedelja udebljala za pet konfekcijskih brojeva, dobila je 30 kilograma.

- Napisao je da više ne želi da bude sa mnom i da me već dugo ne voli. Bilo je užasno. Plan je bio da se venčamo krajem 2016. godine, ali morali smo to da odgodimo do početka 2017. godine jer sam išla na operaciju. Pričali smo i o tome da bih mogla jajašca da smrznem kako bi jednog dana mogli imati decu pomoću medicinski potpomognute oplodnje - rekla je, a prenosi Daily Mail.

- Jasno je naglasio da me ne voli. Osećala sam da je to zbog mog izgleda i onoga što mi se dogodilo. Sada ne osećam ništa prema njemu. Povredio me, ali nema smisla uznemiravati se zbog toga. Moram biti jaka u svemu tome - rekla je.

Džejmi se brani i kaže da nije on ostavio Emili već je ona napustila njega.

Pre strašne bolesti, Emily je bila vrlo vitka i bila se modelingom. Verenika je upoznala u Australiji u koju se odselila 2012. godine sa mamom, tatom i bratom. Tamo je radila kao menadžerka i promoterka jednog kluba. On je sa Novog Zelanda.

Njezina majka Džoen Nikolson (51) prisetila se kakva je bila pre bolesti.

- Emili je išlo dobro u životu, imala je sopstvenu kuću i dobar posao kao menadžerka bara, a takođe je radila kao model i hostesa u noćnom klubu. Bila je živahna, zabavna i pomalo divlja. Uvijek je bila marljiv radnik. Cvetala je, volela život, a sada je sve nestalo - rekla je.

Da nešto nije u redu s njom posumnjali su nakon serije napada, ali u početku su mislili da je to zbog puno posla i stresa.

- Svet nam se raspao kada nam je lekar rekao dijagnozu. Ne znam kako smo došli kući - dodala je.

Vratili su se u Veliku Britaniju i sada na sajtu GoFundMe.com pokušavaju da sakupe novac za pionirsku vakcinu, imunoterapiju koja bi joj mogla pomoći, a košta 30.000 funti. Emili je već uspela da poživi duže nego što su lekari prognozirali, a nada se da će pomoću vakcine dobiti još malo vremena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.