DRAGA, NEKE STVARI MORAM DA TI PRIZNAM: Muškarac napisao pismo BIVŠOJ ŽENI, pa rasplakao mnoge!
Brak mu je propao (ilustacija), Foto: Shutterstock

PISMO BIVŠOJ ŽENI

DRAGA, NEKE STVARI MORAM DA TI PRIZNAM: Muškarac napisao pismo BIVŠOJ ŽENI, pa rasplakao mnoge!

"Sve što sam želeo je porodica"

Objavljeno:

Entoni D'Ambrosio je kolumnista i pisac koji je svojom serijom članaka "Varanje je puno više od seksa" privukao veliku pažnju javnosti, a sada je sa svetom podelio nešto još ličnije -ljubavno pismo koje je napisao svojoj bivšoj ženi i objavio na internetu. - Mojoj bivšoj,

Nikad nisam zamišljao da ćemo ti i ja, od svih ljudi na ovom svetu, doživeti ovakav poraz kao što jesmo. Kroz godine smo stvorili prekrasne uspomene. Zajedno smo se popeli skroz do vrha, samo kako bi se oskliznuli i pali čim smo dospeli tamo.

I iako sam tome najviše ja pridoneo, toliko sam se jako pokušao pridržati za tebe... Moje je srce slomljeno u milion komada. Na kraju sam shvatio da nas ne mogu spasiti. Nisam mogao da poništim ono što sam učinio, pa te puštam da pronađeš pravu sreću za sebe. Sve što sam želeo je porodica. Sanjao sam kako ću se zaljubiti u divnu ženu, oženiti, napraviti prekrasan dom i jednog dana dobiti mali zamotuljak naše sreće. Verovatno niti ne trebam naglasiti da si mi upravo ti taj san napravila realnim, zapravo si mi pomogla da ga u velikoj meri ostvarim.

Ništa nisam želeo više od toga da budem najbolji muž, romantičan ljubavnik, nesebičan staratelj za našu porodicu i jednog dana - najbolji tata. Naš odnos nije bio savršen, ali sam te toliko voleo... Od svih stvari koje sam želio, ništa od toga nisam mogao zamisliti bez tebe. Gubitak tebe je najbolnije iskustvo u mome životu, ali učinilo me jačim nego ikad pre. Nekako je učinilo život stvarnijim. Dok sam na papiru izgubio ženu, u stvarnosti sam izgubio više od toga. Izgubio sam deo sebe koji nikad neću dobiti natrag. Izvini.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.