SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA PA NAPISALA PISMO LJUBAVNICI: Njene reči SIGURNO su je ZABOLELE!
U kratkom pismu joj je sve objasnila, Foto: Profimedia

surovo iskrena

SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA PA NAPISALA PISMO LJUBAVNICI: Njene reči SIGURNO su je ZABOLELE!

"Ali kako izgledaš nije bitno jer moj muž sigurno nije s tobom zbog izgleda"

Objavljeno:

Jedna žena je saznala da je muž vara pa je odlučila da napiše pismo njegovoj ljubavnici. Sasvim iskreno pismo.

Započela je pismo rečima: "Možda si iznenađena time što znam da moj muž ima tebe za ljubavnicu, ali shvatićeš to jednom kada više ne budeš ljubavnica nego postaneš supruga. Ne znam kako izgledaš, nisam ti proveravala društvene mreže, ali znam da si sigurno žena u dvadesetima, izazovnog izgleda, visoka ili žena u tridesetima čvrstog stava "ne igraj se sa mnom". Ali kako izgledaš nije bitno jer moj muž sigurno nije s tobom zbog izgleda..."

Ljubavnici je objasnila da je njen suprug s njom jer mu je dosadno u životu i sigurno se s njom lepo provodi.

"I tebi je sigurno lepo s njim. On je šarmantan, bogat i verovatno ti kupuje skupe poklone. Ali taj šarmer je otac dvoje dece i oni će uskoro početi da studiraju i on će morati to da finansira, pa više neće imati toliko novca za tebe, ni za kuću ni za auto. Ali ti nisi s njim zbog novca nego dok vas život ne rastavi, u dobru i zlu, zar ne? Svoju decu obožava više od ikoga na ovom svetu, a ja sam majka te dece i uvek ću biti povezana s njim. A kad smo već kod teme majki, da ti kažem nešto i o njegovoj. Ta žena je prva kojoj se javlja svako jutro, iako ne živi s nama. Ja sam za tu njegovu naviku saznala tek kada smo počeli da živimo zajedno, a dvadeset godina smo u braku i još se teško nosim s tim da nisam jedina žena u njegovu životu. Sada kada si se pojavila i ti, moraš se boriti s čak tri žene u njegovu životu: sa mnom, njegovom majkom i njegovom ćerkom. I samo da znaš, njegova majka me još uvek mrzi i ja joj uzvraćam istim osećanjima. Ona mrzi sve koje njen sin voli, osim svojih unuka. Dobrodošla u porodicu. Ne mogu da dočekam da saznam kako će ona reagovati kad sazna za tebe. "

Objasnila joj je i da je njen suprug u ranim pedesetim godinama i da će ga uskoro dostići starost. Uverena je da će biti čista kopija svoje mrzovoljne majke, a ljubavnici je poželela sreću i na tom polju. Na kraju je napisala kako ne želi sve da otkrije u jednom pismu pa je predložila da održe komunikaciju i dalje, u slučaju da je "njegova majka prihvati, supruga ostavi i deca prestanu da zanimaju. " BONUS VIDEO: NIŠANILA JE NIŠANILA I ONDA...! Ne biste verovali da jedna pudla može ovo da uradi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.