OTKRILA DA JE VARA MUŽ, PA JE LJUBAVNICI NAPISALA PISMO: Devojka se ŠOKIRALA kad je ovo pročitala!
Žena je ljubavnici svog muža napisala pismo, Foto: Shutterstock

sasvim iskreno

OTKRILA DA JE VARA MUŽ, PA JE LJUBAVNICI NAPISALA PISMO: Devojka se ŠOKIRALA kad je ovo pročitala!

Žena je ljubavnici pojasnila zašto je njen suprug sa njom

Objavljeno:

Jedna žena je saznala da je muž vara pa je odlučila njegovoj ljubavnici da napiše pismo. Jedno sasvim iskreno. Započela je pismo rečima: "Možda si iznenađena da znam da si ti ljubavnica moga muža, ali shvatćeš to jednom kada više ne budeš ljubavnica nego postaneš supruga. Ne znam kako izgledaš, nisam ti proveravala društvene mreže, ali znam da si sigurno žena u dvadesetim, izazovnog izgleda, visoka ili žena u tridesetima čvrstog stava "ne igraj se sa mnom". Ali kako izgledaš nije bitno jer moj muž sigurno nije s tobom zbog izgleda.."

Ljubavnici je pojasnila da je njen suprug s njom jer mu je dosadno u životu i sigurno se s njom lepo provodi, piše TOI.

"I tebi je sigurno lepo s njim. On je šarmantan, bogat i verovatno ti kupuje skupe poklone. Ali taj šarmer je otac dvoje dece i oni će uskoro početi da studiraju i on će morati to da finansira i više neće imati toliko novca za tebe, niti za kuću niti za auto. Ali ti nisi s njim zbog novca nego dok vas život ne rastavi, u dobru i zlu, zar ne? Svoju decu obožava više od ikog na ovom svetu, a ja sam majka te dece i uvek ću biti povezana s njim. A kad smo već kod teme majki, da ti kažem nešto i o njegovoj. Ta žena je prva kojoj se javlja svako jutro, iako ne živi s nama. Ja sam za tu njegovu naviku saznala tek kada smo počeli da živimo zajedno, a dvadeset godina smo u braku i još se s tim teško nosim, da nisam jedina žena u njegovu životu. Sada kada si se pojavila i ti, ti se moraš boriti s čak tri žene u njegovom životu: sa mnom, njegovom majkom i njegovom ćerkom. I samo da znaš, njegova majka me još uvek mrzi i ja joj uzvraćam istim osećajima. Ona mrzi sve koje njen sin voli, osim svojih unuka. Dobrodošla u porodicu. Ne mogu dočekati da saznam kako će ona reagovati kada sazna za tebe. "

Pojasnila joj je i da je njen suprug u ranim pedestim i da će ga uskoro dostići starost. Uverena da će njen suprug biti čista kopija svoje mrzovoljne majke, ljubavnici je poželela sreću i na tom polju. Na kraju je napisala kako ne želi sve otkriti u jednom pismu pa je predložila da održe komunikaciju i dalje, u slučaju da je "njegova majka prihvati, supruga ostavi i deca prestanu zanimati. "

Bonus video:

KAD JE LEDENA ZIMA, PROBLEMI SU SVUDA ISTI! Ova žena je bila baš na mukama kad je odlučila da očisti oluk! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.