DEČKO JU JE PREVARIO, A ONA MU SE BRUTALNO OSVETILA: Iskoristila je svoj rođendan da ga ponizi PRED SVIMA (VIDEO)
Devojka koja je odlučila da ponizi svog dečka pred svima zbog prevare, Foto: Printscreen/Twitter/Tiana Perea

PONIŽENJE

DEČKO JU JE PREVARIO, A ONA MU SE BRUTALNO OSVETILA: Iskoristila je svoj rođendan da ga ponizi PRED SVIMA (VIDEO)


Na Tviteru je objavila video svoje proslave, ali i govora koji je uz zdravicu prvenstveno trebao da bude zahvalnica prisutnima

Objavljeno:

Proslava rođendana jedne 22- godišnje devojke iz Teksasa postala je hit na Tviteru. Osim njenih prijatelja, na proslavi je bio, kako se i očekuje, i njen dečko. Ipak, ono što nitko nije očekivao jeste da je Tijana Perea odlučila da na toj proslavi razotkrije dečka pred svima. Ranije je otkrila kako on održava vezu s nekom drugom devojkom pa je čekala najbolji trenutak da završi odnos koji je s njim imala. Na Tviteru je objavila video svoje proslave, ali i govora koji je uz zdravicu prvenstveno trebao da bude zahvalnica prisutnima. S čašama u ruci, prijatelji su slušali Tijanu koja je u jednom trenutku rekla kako je zahvalna što joj je njen dečko pokazao da zaslužuje bolje. I dok su svi u čudu gledali u nju, ona je nastavila da razotkriva svog dečka pred svima. Rekla je kako su svi znali da je hteo da ima seksualni odnos s drugom devojkom, prisutnima je rekla i kako je fotografiju koju je poslao njoj, poslao i toj drugoj i javno obznanila da je njihova veza gotova.

Video je objavila na Tviteru, a za kratko vreme je pregledan je više od 93 miliona puta, ostavljeno je preko 4,000 komentara, podeljen je preko 58,000 puta čime je sramota bivšeg dečka Tijane Perea, još i veća. BONUS VIDEO: LOMI, STRUŽE, SEČE... Šta sve ovaj čovek radi sa sopstvenom glavom to nije normalno! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.