PROSEČAN ODNOS PAROVA KOJI SU DOBILI DETE TRAJE... Koliko? Ma da li je ovo zaista istina???
Istraživanje koje otkriva šokantnu činjenicu o seksualnom životu parova, Foto: Profimedia

Neočekivano

PROSEČAN ODNOS PAROVA KOJI SU DOBILI DETE TRAJE... Koliko? Ma da li je ovo zaista istina???

Jedan od 12 parova priznaje da imaju toliko malo vremena za sebe da njihovi seksualni odnosi traju kraće od minute

Objavljeno: 20.12.2018. 08:50h
  • 19

Parovima koji su postali roditelji, ako još i uz to imaju i brojne poslovne obveze, pet minuta "mira" samo za sebe zvuči kao nemoguća misija.

Kada ste poslednji put ostali u krevetu duže, imali vreme samo za sebe?

Istraživanje koje je obuhvatilo 1776 roditelja, a čiji su rezultati objavljeni na portalu ChannelMum.com, pokazalo je da prosečan seks roditelja traje samo dvije minute i 15 sekundi. S obzirom da promidžbeni program na TV-u ponekad traje i oko 10 minuta, možemo slobodno reći da za vreme reklama stignete imati odnos i više puta.

Jedan od 12 parova priznaje da imaju toliko malo vremena za sebe da njihovi seksualni odnosi traju kraće od minute. Više od četvrtine, 26 posto ispitanih ne troše vreme na skidanje kako bi imali više vremena za sebe, a 27 posto ospitanika istraživanja tvrdi da koriste igračke za seks kako bi ubrzali stvari.

 

Čak 71 posto ispitanika istraživanja priznalo je da imaju brze odnose kako bi sačuvali strast u vezi nakon što su postali roditelji. Iako tri četvrtine ispitanih ima ređe odnose nakon rođenja deteta, gotovo polovina ispitanih očeva, njih 47 posto, tvrdi da imaju bolji seksualan život nego pre rođenja deteta.

Istog je stava tek 29 posto majki. Trećina ispitanika priznaje da "lovi" svaku priliku kako bi uživali s partnerom. Smatraju kako nije bitno koliko seks traje ako u njemu uživate, čak i ako traje kraće od 60 sekundi.

Istraživanje je pokazalo i da jedan od osam očeva šalje erotske fotografije svojim suprugama, a 35 posto njih traži i svoje partnerice da uzvrate sa svojom fotografijom. Ipak, žene bi radije da suprug skuva večeru nego da im pošalje svoju fotografiju.

BONUS VIDEO: DR KURIR SA KLINIČKIM PSIHOLOGOM LJILJANOM JAGODIĆ: O depresiji i anksioznosti, njihovom lečenju i posledicama! (KURIR TV UŽIVO)

(Espreso.rs/ Večernjilist.hr)
 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media