ŽENE ČESTO RADE OVE TRI STVARI KADA SU U VEZI: Time teraju MUŠKARCE od sebe i zbog toga su stalno SAME!
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRESTANITE S RUŽNIM NAVIKAMA!

ŽENE ČESTO RADE OVE TRI STVARI KADA SU U VEZI: Time teraju MUŠKARCE od sebe i zbog toga su stalno SAME!

Nekad su bez razloga same sebi najveći neprijatelji

Objavljeno:

Da li vam ovaj scenario zvuči poznato: započeli ste novu vezu i u početku je sve bilo savršeno, a onda je on odjednom nestao iz vašeg života?

Ako vam se to dogodilo i nekoliko puta, verovatno stalno ponavljate jedne te iste greške kojima muškarce terate od sebe i tako nesvesno sabotirate sve svoje veze. Ovo su tri najčešće greške koje žene rade u vezama. Proverite da li ste među njima.

Glumite mu mamu

Nijedan muškarac ne želi da bude u vezi sa svojom majkom pa mu je i nemojte glumiti. Ako pratite svaki njegov pokret i govorite mu šta da radi i kako da se ponaša, mogao bi lako da se uplaši i pobegne glavom bez obzira. Ovo je i jako čest problem u vezama, kada žene misle da imaju pravo da kontrolišu život svog partnera, a obično je i znak emocionalne nesigurnosti.

Glumite psihologa

Žene se često i uzaludno trude da dešifruju muško ponašanje i razumeju mušku perspektivu kako bi popravile stvari koje im se ne sviđaju. Ipak, ono što kažu u narodu je, nažalost, tsčno: nijedna žena ne može da promeni muškarca. A muškarcima nije ni potreban neko tko ih želi mijenjati, nego netko tko će ih prihvatiti i s kim će dijeliti svoje misli i osjećaje bez straha od osuđivanja.

Vi ste mu samo rezerva

Ako vas zove samo kada nema društvo, a pažljiv je i sladak samo kada nešto očekuje zauzvrat, zapitajte se prvo da li vam uopšte treba takav muškarac takav muškarac u životu. Ako je vaš odgovor da, onda vas nažalost moramo obavestiti da ste njemu samo rezerva i da to nije dobar način za zadržavanje muškarca. Poradite na svom samopouzdanju i tek onda pokušajte da vidite da li će se on promeniti i da li će vas više ceniti. Ako se to ne dogodi, recite mu zbogom.

BONUS VIDEO: LOMI, STRUŽE, SEČE... Šta sve ovaj čovek radi sa sopstvenom glavom to nije normalno! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.