KAD TELO POKAŽE DA JE KRAJ: Partneri koji prave ove pokrete, SIGURNO će uskoro RASKINUTI!
Samo je pitanje trenutka kada ćete se razići, Foto: Profimedia

ZNAKOVI KOJI SE OBIČNO ZANEMARUJU

KAD TELO POKAŽE DA JE KRAJ: Partneri koji prave ove pokrete, SIGURNO će uskoro RASKINUTI!

Govor tela može otkriti puno toga u svakom odnosu, a tako će i pokazati, ako umete da prepoznate znakove, da vam se uskoro sprema raskid

Objavljeno:

Svaka veza ima uspone i padove, lepe i prijatne trenutke i one malo teže. No, čak i u onim "savršenim" vezama, nikada partneri nisu svaki slobodan trenutak posvećeni samo jedni drugome i razmenjivanju nežnosti.

Govor tela može otkriti puno toga u svakom odnosu, a tako će i pokazati, ako umete da prepoznate znakove, da vam se uskoro sprema raskid.

Položaji tela koji partneri imaju jedan prema drugome i način na koji se fizički postavljaju u odnosu, otkriće kakav je taj odnos i šta partneri osećaju jedan prema drugome.

Reči su reči, ali ako ih ne prate dela, ostaju samo ono što je izgovoreno, Objasnila je Lisa MIšel, forenzičarka i stručnjak za govor tela. Okrećete lice jedno od drugog

Parovi koji su emotivno povezani, imaju i sinhronizovane govore tela, a da najčešće toga nisu ni svesni. Partneri koji su u neskladu, imaju suprotno ponašanje. Instinktivno se udaljavaju jedno od drugog, sedaju jedan nasuprot drugom umesto jedno pored drugog i sl.

Izbegavate kontakt očima

Istraživanje sprovedeno 1970. godine imalo je za cilj da otkrije kako se parovi u romantičnim vezama ponašaju kada su sami u nekoj prostoriji. Pokazalo se da partneri koji su se izjasnili da su u srećnoj vezi, održavali su duži kontakt očima nego parovi koji su prijavili slabiji intenzitet osećanja. Ljudi gledaju u ono što im se sviđa, ako im se nešto ne sviđa, skreću pogled na drugu stranu.

Istraživač i psiholog Džon Gotman sproveo je istraživanje u trajanju od šest godina. Pratio je novovenčane parove i njihov odnos nakon šest godina. Oni koji su ostali zajedno bili su bolji u jednome: Češće su se okretali jedan prema drugome nego jedan od drugoga. Od onih koji su ostali zajedno, 86 posto svog zajedničkog vremena su bili usmereni jedno na drugo.

Pravite grimase

Ako pravite grimase jedno drugome iza leđa, to je skoro uvek znak za uzbunu. BONUS VIDEO: LOMI, STRUŽE, SEČE... Šta sve ovaj čovek radi sa sopstvenom glavom to nije normalno! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.