REČENICE KOJE RAZARAJU VEZU ILI BRAK: Najčešće ih izgovaraju ŽENE!
Muškarci preko nekih stvari teško prelaze, Foto: Profimedia

NE IZGOVARAJTE IH NIKAKO!

REČENICE KOJE RAZARAJU VEZU ILI BRAK: Najčešće ih izgovaraju ŽENE!

Ugrizite se za jezik pre nego što napravite veliku grešku

Objavljeno: 10:56h

Iako su ženama neke njihove izjave normalne i bez velike “težine”, muškarcima te iste rečenice mogu biti znak za uzbunu. Ako i ne unište vašu vezu ili brak, onda će je sigurno barem ozbiljno "poljuljati".

“Moj bivši dečko nikada ne bi…” Čak i ako je uradio nešto stvarno bezveze, na primer zaboravio vaš rođendan ili se zapio s prijateljima i zaboravio da vam javi da će kasno doći kući, spominjanje bivših ljubavi u takvim situacijama je veoma loša ideja. Zaključiće da još patite za bivšim ili da ste zažalili što ste ga ostavili zbog njega.

“Prijateljica misli da si ti previše…” Spoznaja da vašu intimu delite sa svojom prijateljicom će ga uznemiriti i iznervirati. Osećaće se ogoljeno i biće razočaran što svoje privatne probleme ili razmirice iznosite u javnost.

“Ovo je zadnji put da…” Ako su muškarci na nešto alergični onda su to ultimatumi. Ne podnosi osećaj da je sateran u ćošak i sve o čemu u tom trenutku razmišlja jeste kako da pobegne.

“Nije važno. Zaboravi!”. I on bi stvarno zaboravio da nakon toga ne sledi nekoliko sati ili dana durenja. A sledi… užasna i njemu nepodnošljiva “tiha misa”, s kojom ne zna da se nosi. Da li da vas pusti na miru da se odljutite ili da pokuša da izgladi stvar? A ni vi zapravo ne znate što želite pa je cela situacija jedno veliko mučenje.

BONUS VIDEO: BORBA U PERIONICI! Ušao nespreman da opere auto, pa nadrljao! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Cosmopolitan.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.