VIKTORIJA (28) JE NAPISALA PISMO SVOM MUŠKARCU IZ SNOVA: Posle 3 godine desilo se nešto što nije mogla da zamisli!
U pismu je opisala svog savršenog muškarca, Foto: Profimedia

PRELEPA LJUBAVNA PRIČA

VIKTORIJA (28) JE NAPISALA PISMO SVOM MUŠKARCU IZ SNOVA: Posle 3 godine desilo se nešto što nije mogla da zamisli!

Bila je to neka "sila" koja ju navela da napiše pismo

Objavljeno:

Viktorija Lejnikea iz Australije (28) jednog dana je odlučila da napiše pismo muškarcu iz svojih snova, pre tri godine, prije nego što se preselila u Kanberu.

Bila je to neka "sila" koja ju navela da napiše pismo, izjavila je za Femail, nije to mogla da objasni, ali je morala da sedne i počne da piše. U pismu je opisala svog savršenog muškarca.

foto: Profimedia

Nedugo nakon preseljenja, upoznala je muškarca koji je živeo u njenom komšiluku, a koji je u Australiju došao iz Nemačke. Njega je "vukla neka sila" da tamo pronađe ono nešto što mu je u životu nedostajalo.

Da život piše neverovatne priče pokazalo se i kod ovog para koji se tri godine nakon upoznavanja venčao. Tačnije, Viktorija je umesto zaveta na venčanju pročitala - pismo koje je napisala pre nego što ga je upoznala, njenom nepoznatom muškarcu iz snova.

A u njemu je, tvrdi, opisala upravo svog 35-godišnjeg supruga Filipa.

"Opisala sam neke situacije koje su kasnije s Filipom Lorejnom bile toliko slične. Baš kao i njegov karakter koji se poklapao s napisanim na gotovo svim nivoima."

Napisala je da je njen muškarac onaj koji zna da smiri svaku oluju, koji će iz kuće skloniti pauka, ali ga neće ubiti, koji je tu sasvim blizu, ali nije odavde... Pokazalo se kasnije da je iz - Nemačke.

Opisala je kako je i osećala mnogo puta kako mora da pogleda u nebo i zvezde, a njen Filip je, pokazalo se, raketni naučnik i često je gledao u nebo, a pri tome je osećao nešto posebno. Kao da su u istom trenutku u nebo gledali i on i Viktorija.

Njen izabranik joj je otkrio da je i on imao neke "čudne snove", često je sanjao ženu koju je držao za ruku, kućicu na drvetu, a probudio bi se uvek kada bi je u snovima ugledao. Zapravo je sanjao ovaj njihov dan venčanja, drvenu kućicu, ravnicu... Pokazalo se da su se oboje selili nekoliko puta kako bi pronašli bolje mesto za život, a kao da su se dogovarali, njihove selidbe uvek su ih dovodile blizu jedno drugome, ne dalje od 500 metara udaljenosti, a da to nisu ni znali. BONUS VIDEO: BORBA U PERIONICI! Ušao nespreman da opere auto, pa nadrljao! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.