ZAOBIĐITE ZAČINJENU HRANU I SPREJ ZA NOS: Spisak stvari koje MORATE izbegavati pre odlaska u krevet s partnerom!
nije samo užitak problem, već i potencijalne polne bolesti i neprijatnosti, Foto: Profimedia

GREŠKA U STARTU!

ZAOBIĐITE ZAČINJENU HRANU I SPREJ ZA NOS: Spisak stvari koje MORATE izbegavati pre odlaska u krevet s partnerom!

Čak i najiskusnije žene u krevetu mogu napraviti neke neforsirane greške pre samog odnosa koje im intimu mogu učiniti neprijatnom

Objavljeno:

Kako biste se zaštitili od polno prenosivih oboljenja i kako biste izbegli neprijatnosti tokom seksa, u nastavku se nalazi pet najčešćih predseksualnih grešaka koje možete uzeti u razmatranje pre vašeg sledećeg odlaska u krevet s partnerom.

Čak i najiskusnije žene u krevetu mogu napraviti neke neforsirane greške pre samog odnosa koje im intimu mogu učiniti neprijatnom, prenosi Health24.

Uzimanje antihistaminika Antihistaminici deluju na isušivanje sluzokože kako bi ublažili zapušenje nosa, ali je važno istaći da na taj način mogu osušiti i druge delove tela, naročito vaginu. Ovo stanje može dovesti do bolnog odnosa. Začinjena hrana "Hrana može uticati na vaginalni miris", kaže Ketrin Boling, lekar porodične medicine. Ekstremno začinjene namirnice mogu izazvati gasove, nadimanje, ali i vrlo neprijatan vaginalni miris koji jednostavno ne prolazi.

foto: Profimedia

Alkohol Iako konzumacija alkohola može u pojedinim trenucima popraviti čovekovo raspoloženje, preterivanje u alkoholu može dovesti do slabljenja čula. "Pošto je alkohol poznat kao supstanca koja u isto vreme može izazvati i sprečiti depresiju, vaša sposobnost da doživite orgazam zapravo može biti smanjena ako ste previše popili", navode stručnjaci. Zapravo, jedna studija na Univerzitetu Misuri otkrila je da 11 posto konzumenata alkohola ima problema s postizanjem orgazma, tj. muškarcima koji su previše popili trebalo je više vremena za ejakulaciju, dok je ženama potrebna dodatna stimulacija za postizanje vrhunca.

Depilacija Ako ste žena koja svoju bikini zonu voli da održava urednom, najbolje je da je depilirate noć pre nego što ćete imati odnos kako bi koži pružili šansu da se obnovi. Naime, brijanjem ćete nadražiti gornji sloj kože, čineći područje osetljivijim. Možete takođe nadražiti folikule dlake uzrokujući roze osip koji će izazvati svrab, što bi vašu kožu učinilo pogodnim područjem za potencijalne infekcije poput herpesa i HPV-a. Upotreba hrane u predigri Iako mnogi parovi nastoje da u svoj intimni život prenesu i pojedine filmske scene, poput onih s upotrebom čokolade, to ne bi trebalo da radite s obzirom na to da postoji realna šansa od dobijanja gljivične infekcije.

BONUS VIDEO: VISI IZNAD PONORA NA JEDNOJ RUCI! Poleteo zmajem, a nije bio zakačen! NADLJUDSKA BORBA DA NE PADNE! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.