ISPOVEST OVOG MUŠKARCA JE LEKCIJA MUŠKOM RODU: Oženjan sam i imam LJUBAVNICU koja mi donosi RUČAK i KOLAČ
Uzbuđenje koje ste osetili tokom prvog sastanka ne bi trebalo da isčezne tokom nadolazećih godina, smatra Vilson, Foto: Profimedia

nesvakidašnje!

ISPOVEST OVOG MUŠKARCA JE LEKCIJA MUŠKOM RODU: Oženjan sam i imam LJUBAVNICU koja mi donosi RUČAK i KOLAČ

Nekada ga bez najave poseti na radnom mestu..

Objavljeno: 28.11.2018. 18:46h
  • 44

Naredna priča može biti šokirajuća, ali njegove reči su jako mudre…

Džerid Vilson je pisac i muž. On takođe ima blog gde zapisuje veoma pametne stvari… A svoj blog je takođe iskoristio za ovo čudno priznanje koje je nedavno pokrenulo lavinu komentara…. brzo ćete shvatiti i zbog čega.

Moram priznati. Oženjen sam i imam ljubavnicu.

Da, ja se viđam sa jednom ženom. Ona je stvarno neverovatna devojka. Ona je lepa, inteligentna, razigrana i jaka… volim da izlazim s njom u večernjim satima, izlazimo u restorane, kino, i kada je vidim, kažem joj koliko je lepa. Na nju ne mogu biti ljut duže od pet minuta, a njen osmeh ima moć da mi ulepša dan kada je vidim.

Nekada me bez najave poseti na radnom mestu. Ponekad mi donese ukusan ručak ili me iznenadi sa dobrim kolačem koji je ona sama napravila. Ne mogu da verujem koliko sam sretan što izlazim sa ovom ženom iako sam oženjen. I vama preporučujem da probate ovo, videćete koliko će vam obogatiti život!

Oh! Da li sam spomenuo da je ova ljubavnica, ova žena sa kojom se viđam moja supruga! Šta ste očekivali?….

Ono što pod ovim mislim jeste da to što ste u braku ne znači da vaš ljubavni život mora prestati.

 

Želim da i dalje budem ljubavnik svoje supruge i da izlazim sa njom kao i prvog dana čak iako sam je oženio. Ne želim da prestanem da joj se udvaram, ne želim da prestanem da je šarmiram samo zato što je rekla ‘da’. Ipak vrlo često vidim da veze zapadaju u rutinu jer su ljudi prestali da sebe smatraju ljubavnicima.

Kada zaprosite nekoga ili čak u prvim danima kada se upoznajete i odlučite da se oženite posmatrate tu osobu na poseban i jedinstven način. Zbog čega bi sada želeli da to prestane? To ne bi trebalo. Uzbuđenje koje ste osetili tokom prvog sastanka ne bi trebalo da isčezne tokom nadolazećih godina. Probudite se svaki dan i podsetite svoju suprugu da je lepa i divna kao i u prvim danima vaše veze. Videćete da će se postavljanjem stvari na ovakav način vaš odnos potpuno promeniti.

U svakom odnosu, komunikacija i stalno traganje za načinom da zadovoljite druge je ključ. Šta je ljubav ako nije to?

BONUS VIDEO:

(ESpreso.rs/islamuvremenu.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media