SVAKI MUŠKARAC ČUO JE OVO BAREM JEDNOM U ŽIVOTU: Šta devojka ZAPRAVO misli kad kaže da trenutno ne želi VEZU!
Devojke često pravu istinu prikrivaju iza ove rečenice, Foto: Profimedia

IZGOVOR?

SVAKI MUŠKARAC ČUO JE OVO BAREM JEDNOM U ŽIVOTU: Šta devojka ZAPRAVO misli kad kaže da trenutno ne želi VEZU!

Postoji nekoliko razloga zbog kojih devojke odbijaju da uđu u ljubavnu vezu

Objavljeno: 28.11.2018. 11:08h
  • 4

Ne postoji muškarac koji nije čuo ovu izjavu. Romantično odbijanje dolazi u brojnim oblicima, a sporedni efekti koje nosi sa sobom nikada nisu prijatni. Srce ubrzano kuca, znoje nam se dlanovi, a ozbiljno može da pati i naš san. Međutim, devojke to ne rade da bi nekome napakostile i vrlo često imaju jako dobre razloge kada izgovore: „Trenutno ne želim vezu“.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih devojke odbijaju da uđu u ljubavnu vezu, a ovo su najčešći:

1. Ne sviđaš joj se i ne zna kako drugačije da ti to kaže

Ponekad, kada devojka kaže da ne želi romantičnu vezu, ona zapravo poručuje da niste muškarac njenih snova, osoba koju zamišlja kao svog idealnog muškarca.

Možda je u pitanju loš prvi utisak, ili jednostavno veruje svojim instinktima. Čak i ukoliko nije u stanju da rečima izrazi kako njen idealan muškarac izgleda, postoje određene stvari koje ona traži u romantičnoj vezi, a vi ih jednostavno ne posedujete.

2. Želi da ima zamenu

Postoje situacije u kojima će devojka osetiti privlačnost, ali već ima dečka i veruje da bi taj muškarac mogao da joj bude zamena u situaciji da trenutna veza ne uspe.

U ovoj situaciji želi da ima muškarca koji će joj brisati suze svaki put kada se posvađa sa dečkom i koji će biti uz nju kada joj bude trebalo društvo i odmor od dečka.

3. Nekoliko puta joj je slomljeno srce

Pojedine devojke su imale toliko neuspešnih veza da jednostavno ne žele da ulaze u novu i rizikuju da ih neko ponovo povredi.

One su jednostavno rešile da svoje srce više neće dati nijednom muškarcu.

To ne znači da ne želi da se zabavlja. Ona može biti super društvo, samo ne očekujte vezu zbog burne romantične prošlosti.

4. Zbunjena je

Devojke ponekada kažu da nisu zainteresovane za vezu ali zapravo samo traže još malo vremena. Vrlo je moguće da je u ovom slučaju zbunjena osećanjima koja oseća prema vama, ili jednostavno postoje stvari koje želi da reši pre nego što uđe u vezu. Ako imate vremena da sačekate, sačekajte je i dajte joj prostora.

 

5. Želi da uživa u životu, a veza bi je samo sputavala u tome

Trenutno se nalazi u fazi kada želi da uživa u životu i eksperimentiše. Zna da bi je veza samo usporavala u tome. Ne želi da se veže i sasvim je zadovoljna svojim životom u ovom trenutku.

Naravno, nije uvek lako proceniti koji se od ovih razloga odnosi na vašu vezu. Pokušajte da kroz razgovor dođete do malih tajni i detalja koji će vam jasno reći šta tačno želi.

BONUS VIDEO: GOLOGUZI ŠVALER VISIO NA PROZORU! Muž ga nije uhvatio, ali možda bolje da jeste! (VIDEO)

(Espreso.rs/Ženskikutak.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media