NABACIVAO JOJ SE MUŽ NAJBOLJE DRUGARICE: Da li vas iznenađuje njena odluka?
Sonji se nabacivao muž najbolje prijateljice, Foto: Shutterstock

možete li da verujete

NABACIVAO JOJ SE MUŽ NAJBOLJE DRUGARICE: Da li vas iznenađuje njena odluka?

Predložio je da odu kod nje nakon zabave i dovrše piće

Objavljeno:

Sonja je jedna od tri prijateljice koje su mngo vremena provodile zajedno, sve dok se jedna od njih nije udala i dobila dete pa se viđaju manje. No, druge dve prijateljice nastavile su druženja. Jedne večeri na jednoj kućnoj zabavi na kojoj je bila i Sonja, pojavio se i suprug treće prijateljice koja je bila kući s detetom. Nakon nekoliko pića, suprug prijateljice počeo je da se nabacuje Sonji. Predložio je da odu kod nje nakon zabave i dovrše piće. Sonja je to odbila.

- Noć je podmakla, malo se popilo i Sonja se spremila kući. Za njom je izašao muž od ove treće i predložio da idu zajedno, jer žive u blizini. On ne želi da ide autom, jer je popio. U ruci je nosio bocu šampanjca i rekao kako bi bilo super da svrate kod nje i ispiju piće do kraja. Pri tome joj je predložio i neobavezno maženje, što je ona, naravno, odbila. Ispričala je to psihoterapeutkinji Vahidi Đedović, druga prijateljica, koja nije bila uključena u ovaj slučaj, a kojoj se Sonja poverila.

- On joj je rekao da ne zna šta propušta i na tome se sve završilo. Sonja je rekla da je mnogo razmislila i da ipak ne želi ništa da kaže našoj prijateljici. Međutim, kada bi se meni dogodilo da sam u takvoj situaciji, volela bih da znam. Otišla sam kod naše prijateljice i sve joj ispričala. Ona se malo nasmešila i rekla da pre nego što ispričam neku priču da je prosejem kroz Sokratova tri sita. Još je rekla da joj je muž ispričao da je popio više i da je govorio svakakve gluposti Sonji, tako da ona već zna. Posle toga me izbegava, ali je nastavila da se druži sa Sonjom. Ne znam jesam li pogrešila, ali i dalje mislim da treba reći prijateljici, ako joj je muž neveran - objavljeno je na portalu.

- Nedavno sam na terapiji imala klijenticu koju je muž prevario, a ona o njegovoj prevari saznala od svoje najbolje prijateljice: Ne možemo da znamo šta je u glavama drugih ljudi. Ne možemo da znamo što žele, čemu teže, o čemu sanjaju i šta bi učinili u određenoj situaciji. Ponekad ne znamo ni sami za sebe, a svi smo različiti i različito vidimo istu stvar iz različitih perspektiva. Svako iz svoje. Prema naučnim saznanjima, bračni partneri mnogo češće ostaju u braku nakon prevare. Međutim, neki od njih ne oproste, pa zagorčavaju život i sebi i svome partneru, a i deci. Reći prijateljici da ju je muž prevario ili ne reći!? Teško je dati pravi odgovor, jer, ako polazimo od sebe, onda nismo objektivni. Treba dobro odvagati i razmisliti, vriedi li zaista - odgovorila je Đedović.

Bonus video:

ONI MENI SPLETKARE, A TI IM PREVOZIŠ HRANU! NEKA CRKNU OD GLADI: Subotićki i dalje ne odgovara Davidovo ponašanje! A evo kako je sada USPEO da je SMIRI!

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.