SVE SE PROMENILO: Ovakvi muškarci danas privlače žene
Tip muškarca na koji se žene najviše "pale", Foto: Profimedia

Naučnici odgovorili na pitanje

SVE SE PROMENILO: Ovakvi muškarci danas privlače žene

Razgovarali su sa 87 heteroseksualnih studentkinja o tome šta žele u životu i kakva očekivanja bi morao da ispuni njihov budući partner

Objavljeno:

Tim belgijskih naučnika odlučio je da pokuša da odgovori na pitanje - šta muškarca čini pravim muškarcem, koje osobine mora imati da bi ženi bio privlačan i da bi ga smatrale dobrim kandidatom za ozbiljnu vezu?

Razgovarali su sa 87 heteroseksualnih studentkinja o tome šta žele u životu i kakva očekivanja bi morao da ispuni njihov budući partner.

Istraživanje je pokazalo da su mladim ženama privlačniji tipovi kojima je porodica važnija od posla i karijere, prenosi Biznis Insajder.

Ženama su privlačniji muškarci kojima je porodica ispred posla i karijere
Ženama su privlačniji muškarci kojima je porodica ispred posla i karijere foto: Profimedia

Idealan muškarac za brak bi po ovom istraživanju trebalo da bude druželjubiv i orjentisan na porodicu, a ta želja je bila posebno izražena u razgovoru sa ženama koje su više usmerene na karijeru.

Na pitanje "Zašto je porodični tip bolji za brak?" odgovarale su da to pokazuje da će verovatno biti bolji otac njihovoj deci, podrška porodici i više će se uključiti u svakodnevni porodični život.

Žene otkrile šta im se sve na momcima sviđa

Radi se o svakodnevnim situacijama koje su ženama neodoljive, a muškarcima se možda čine kao nešto što niko ne bi ni primetio.

Evo šta žene kažu da im je neodoljivo:

  • Gledati muškarca kako pomaže staroj ženi da pređe ulicu ili pomaže nešto drugo, posebno ako se radi o njegovoj majci. To je tako slatko i pokazuje da je džentlmen.
  • Ako uradi nešto za šta sam ja preslaba - podigne nešto teško, otvori mi nešto, popravi... To je kao da mi govori "Ja sam muškarac, brinuću o tebi jer sam jak i muževan."
  • Neodoljivo mi je da gledam njegove tetive na rukama dok nešto radi. Naravno, rukavi moraju biti podignuti.
  • Bilo mi je napeto da gledam prijatelja koji je u jednoj ruci držao laptop i zato nije mogao da otvori kesicu čaja pa ju je rastrgao zubima.
  • Volim da gledam kako mu se pomeraju mišići na rukama dok diže nešto teško i kako mu proviruje stomak ispod majice.
  • Obožavam da gledam kako muškarac uporno pokušava da poliže sladoled na dnu korneta.
  • Gledati kako mazi mačku, posebno ako je moja.
  • Ako sedi i skida svoju jaknu, a slučajno podigne i majicu koja je ispod pa mu proviri stomakili leđa.
  • Dok ga gledam kako sortira rublje dođe mi da mu skinem pantalone i isdeim ga.
  • Ako mi moj muškarac menja gumu na automobilu.
  • Uzbuđuje me pogled na njegove ruke dok izrađuje nešto, bilo da je to nameštaj ili skulptura, a koristi ih dobro.
  • Posmatrala sam mog bivšeg kako igra video igricu s mojim sinom po prvi put, a usred toga mi je šapnuo kako me želi.
  • Moj bivši imao je običaj da liže šoljicu pre ispijanja kafe. Bio je to mali, suptilan gest koji je trajao možda trećinu sekunde, ali svaki put me uzbudio.
  • Muškarac u parku smirio je velikog psa koji je bio toliko uznemiren da je obarao decu na igralištu (nije bio agresivan). Prišao mu je raširenim rukama i otvorenim dlanovima, i govorio tihim glasom "hej, devojko" . Pas se umirio i prišao mu, a on je čučnuo, tepao mu i pridržavao glavu dlanom. Potom mu je stavio ruku oko vrata. Uglavnom, pas je postao ispunjen ljubavlju. Potom je muškarac ustao i zatražio od psa da ga prati kako bi mu pronašao vlasnika u parku, i pratio ga je, prenosi Unilad.

BONUS VIDEO: SKINULA JE SVAKU DLAČICU UZ POMOĆ 2 SASTOJKA: Svi ih imate u kući, a ovako možete da se izdepilirate! GENIJALAN TRIK!

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.