SPREMALA SE ZA POROĐAJ, A MUŽ JE URADIO NAJODVRATNIJU MOGUĆU STVAR: Smrzla sam se kad sam ga uhvatila na delu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

uradio je to s kim nije smeo

SPREMALA SE ZA POROĐAJ, A MUŽ JE URADIO NAJODVRATNIJU MOGUĆU STVAR: Smrzla sam se kad sam ga uhvatila na delu!

Jedne večeri, nakon što se vratila sa školskog koncerta, shvatila je da je ostavila torbu u hodniku

Objavljeno:

Mama koja je u razgovoru za Kidspot želela da zadrži svoju anonimnost, objasnila je kako je njena ćerka Melodi kretala u školu kad je njen muž komentarisao učiteljice. Našalio se kako "učiteljice nisu izgledale tako kad je on išao u školu", ali ona se samo nasmejala i nije razmišljala o tome.

No, kad je njegovo ponašanje postalo sumnjivo, uočila je nekoliko stvari, piše Daily Star. "Shvatila sam da je Nejtan uvek bio spreman da pokupi Melodi iz škole. Nameštao je svoj raspored da završi tačno nakon škole i slične stvari. Nisam o tome tada razmišljala, mislila sam samo kako je predivan otac", izjavila je.

No, zatim je na Nejtanovom računaru pronašla mejl od učiteljice, koju je nazvala Klarisa. U poruci mu je zahvaljivala jer joj je popravio računar, no, kako kaže žena, napisala je i nekoliko ličnih stvari: "Zvala ga je 'Nejt' i komentirala njegov "žuti auto".

Kad se suprotstavila mužu i pitala ga kako je učiteljica znala za boju njegovog auta, on je tvrdio da su otišli iz škole u isto vreme, pa je videla njegov auto.

Nekoliko nedelja kasnije, druga mama iz škole pitala ju je je li Nejtanova IT kompanija počela da radi tamo jer ga je videla u razredu s Klarisom, za njenim računarom. "Držala sam to za sebe jer nisam konfliktna osoba, patim od depresije i teskobe i ne mogu se nositi s toliko stvari u istom trenu", kaže mama.

Nakon što joj je prijateljica rekla da se ne brine, i dalje nije mogla da pređe preko toga da ju je Nejtan možda varao.

Jedne večeri, nakon što se vratila sa školskog koncerta, shvatila je da je ostavila torbu u hodniku. Kad se vratila po nju u školu, prošla je pokraj Klarisine učionice. "Bilo je mračno, no svetlo je bilo upaljeno - nikad neću zaboraviti ono što sam videla", rekla je.

"Bio je to moj muž s rukama oko učiteljice moje ćerke i strastveno ju je ljubio.

Nisam znala što da radim - zamrzla sam se na mestu i stavila ruku na usta da ne počnem da vrištim. Samo sam stajala tamo kao potpuni idiot i kad je izašao iz učionice, tako me i našao - smrznutu s rukom na ustima. Uhvatila sam ga u akciji...

Bila sam šokirana i misli su mi letele, no puno stvari odjednom je imalo smisla", završila je svoju priču ova prevarena mama.

Bonus video

Espreso dijeta - treća nedelja 3

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.