SPAVALA SAM S VENČANIM KUMOM SVOG MUŽA: Ušunjao se u moj krevet i sada sam ZBUNJENA...
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

SPAVALA SAM S VENČANIM KUMOM SVOG MUŽA: Ušunjao se u moj krevet i sada sam ZBUNJENA...

"Zagrlio me i tešio, rekao da se smirim u toploj kupki i da odem ranije na spavanje"

Objavljeno:

"Imam 23 godine, a moj suprug 26 i vojnik je. U braku smo godinu dana, ali pretežno smo odvojeni zbog njegovog posla. Živim s roditeljima jer imam posao koji ne želim da napustim, a suprug je često na terenu. Sada se opet nećemo videti šest meseci. Njegov venčani kum živi blizu njegove baze pa nam je na nedelju dana ustupio svoj dom kako bismo nas dvoje mogli da budemo zajedno pre nego opet ode na teren. Proveli smo divno vreme, pričali, mazili se, imali seks... A onda je, nakon nekoliko piva moj suprug postao negativan i rekao da mora da razgovara sa mnom. Zvučao je tako ozbiljno. Rekao mi je da želi razvod, da je naš brak gotov i otišao je.

Ostala sam u šoku, a mužev venčani kum zatekao me u svom domu uplakanu. Zagrlio me i tešio, rekao da se smirim u toploj kupki i da odem ranije na spavanje. Ne znam kako, ali našao se pored mene u krevetu i završilo je neverovatnim seksom. Otada smo u kontaktu svaki dan, dogovorili smo novi susret, a moj muž se javio sa svega nekoliko poruka nakon što je otišao. Zbunjena sam..."

Ovo je ispovest mlade devojke koja je pitala kolumnistkinju Deidre iz "The Sun" šta da radi.

Deidre joj je odgvorila da je lako pronaći utehu u nekom drugom, ali, po svemu sudeći, kum i prijatelj njenog muža sigurno neće biti dobar izbor za novog partnera. Kakva je to osoba koja uskače u krevet žene svog prijatelja u situaciji kada je ranjiva i povređena? Deidre joj je savetovala da ne diže ruke od svog braka tako brzo, verovatno je njen suprug to izgovorio nakon što je shvatio koliko mu je lepo sa suprugom, a mora da ode i to je možda njegov pokušaj da prekine tu bol razdvajanja. Dajte sebi vremena, pričajte i tek tada odlučite... BONMUS VIDEO: MISLILI STE DA JE NEMOGUĆE?! Ogromni crni panter se mazi kao prava mala maca! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.