PREBOGATA NEMICA TRAŽI RASNOG MUŠKARCA: HOĆU VATRENOG LJUBAVNIKA! Ovaj oglas podigao je Balkan na noge
Nemci joj nisu nešto, Foto: Profimedia

ma šta reče

PREBOGATA NEMICA TRAŽI RASNOG MUŠKARCA: HOĆU VATRENOG LJUBAVNIKA! Ovaj oglas podigao je Balkan na noge

Svi o njemu pričaju

Objavljeno:

Sama sam ostala i teško ovu samoću izdržavam, volela bih nekog naći s kim bih podelila sve što imam i uz kog bih se u svakom trenutku osećala zaštićenom i sigurnom. Inače, ja sam iz Zagreba gdje sam se rodila i završila školu , ali moj otac je poveo majku i mene da živimo u Nemačkoj kako je tamo radio jer zbog posla nije mogao kod nas često da dolazi.

Ovaj oglas jedne žene zapalio je Balkan, a u njemu se dalje kaže:

Prvo sam bila protiv toga jer je drugačija okolina i druga zemlja, i pomislila sam kako se ovde neću uklopiti, ali je na kraju ispalo savršeno kako su godine prolazile. Bar što se tiče mog života. Nažalost, moji roditelji preminuli su u nesreći na krstarenju prije godinu i po dana i ostala sam sama sa svim njihovim bogatstvom. Sve sam htjela da prodam i da se vratim u svoj rodni grad , ali nisam mogla, pribrala sam se i preuzela očev posao jer nisam željela da propadne, pa sam tu i ostala.

Nije da nema muškaraca ovde, ima naravno, ali više volim nekako muškarce s Balkana i naš kraj. Nekoliko puta sam imala priliku da se udam, ali nisam želela jer znam da im je stalo samo do mog bogatstva i da me iskoriste. Takve su Švabe, gde novac namirišu, bacaju se odmah na posao.

Volela bih da se ostvarim kao majka ali da nastavim lozu s balkancem. Nekako su naši ljudi iskreniji i bolji ljubavnici. Ko hoće da me upozna, nek mi se javi kako bismo dogovorili sve detalje i kako može doći do mene.

BONUS VIDEO: Strongman ocenjuje Staju, Boku i Čabu!

(Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.