DA LI STE PREMAŠILI OVU BROJKU PARTNERA? To bi moglo da ima VEOMA LOŠ UTICAJ na vašu sledeću VEZU!
Broj partnera je itekako važan, Foto: Profimedia

PROŠLOST

DA LI STE PREMAŠILI OVU BROJKU PARTNERA? To bi moglo da ima VEOMA LOŠ UTICAJ na vašu sledeću VEZU!

Glavno pitanje kojim se istraživanje bavilo bio je idealan broj seksualnih partnera

Objavljeno: 03.11.2018. 10:30h
  • 1

Koji je idealan broj seksualnih partnera za žene i muškarce bilo je pitanje kojim se bavilo istraživanje portala "Superdrug Online Doctor". Ispitanici su morali da odgovore na pitanje koju brojku smatraju 'najpoželjnijom' kada je reč o seksualnoj prošlosti njihovih partnera.

Muškarci češće od žena lažu o svojoj seksualnoj prošlosti, preciznije o tome koliko su partnera imali, potvrdilo je istraživanje stranice "Superdrug Online Doctor". Glavno pitanje kojim se istraživanje bavilo bio je idealan broj seksualnih partnera.

Prema odgovorima ispitanika koje su pitali koju brojku smatraju 'najpoželjnijom' kada je reč o seksualnoj prošlosti njihovih partnera, zaključeno je da za žene ona iznosi maksimalno 14, a za muškarce 15. Ako je broj veći od 14, odnosno 15, druga strana tu osobu počinje doživljavati kao promiskuitetnu.

 

Vrlo mala razlika ukazuje na nepostojanje dvostrukih standarda što se očituje i u preciznoj brojci: idealan broj seksualnih partnera i za žene i za muškarce iznosi 7. 

Osim prevelikog, ispitanici su se izjasnili da im može smetati i premali broj seksualnih partnera: ako je žena imala seksualne odnose samo s jednim ili dva partnera, a muškarac s dve ili tri partnerke, ispitanici su ih smatrali previše konzervativnima.

(Espreso.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media