SAMO ŽELE DA ODRADE POSAO I POBEGNU! Razbijen najveći MIT o muškarcima, evo za čime NAJVIŠE žude u KREVETU!
Postoje stvari koje su muškarcima od presudnog značaja u krevetu, Foto: Profimedia

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA

SAMO ŽELE DA ODRADE POSAO I POBEGNU! Razbijen najveći MIT o muškarcima, evo za čime NAJVIŠE žude u KREVETU!

Istraživanje koje je šokiralo mnoge žene

Objavljeno:

Muškarci u krevetu ne žele ništa drugo nego na brzinu „unutra-napolje“, da se istresu, ne žele se ni u kom slučaju da se maze, već samo gledaju kako da "odrade posao" i pobegnu iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2.000 odraslih osoba.

Na šta se pali(mo) u krevetu?

Istraživanje Univerziteta Indijana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena i došli su do svežih rezultata – koji se razlikuju prema polu, kao što smo i mislile.

1.046 žena i 975 muškaraca u dobi između 18 i 91 godine učestvovalo je uistraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu. Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na nežnosti, na maženje.

Dakle, poljupci, maženje, grljenje – usprkos svim očekivanjima (bolje rečeno – predrasudama), stvari su koje preferira većina muškarca u krevetu. Ko bi rekao da momci vole više nežan, a ne grub seks?

Predvodnica istraživanja dr Debi Herberik kaže: „Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih neko drži u naručju, da ih mazi i miluje. Ono što nas je malo iznenadilo jeste činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!“

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je reč o igranju uloga, spenkingu ili seksu na javnom mestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe. BONUS VIDEO: Milan Jovanović Strongman komentariše učesnike Espreso dijete - druga nedelja

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.