7 muških navika koje užasno nerviraju žene! (GIF)

LJUBAV I DRUGI DEMONI

7 muških navika koje užasno nerviraju žene! (GIF)

Ponekad se stvarno trudite da prihvatite stvari takve kakve jesu, ali zašto uporno rade neke stvari vam jednostavno ne ide u glavu
Objavljeno:

Sve veze imaju slične bubice sa kojima se svi moraju suočiti. Na ovih 7 muških navika sve žene moraju da se naviknu, mada nevoljno. Kvalitet vašeg odnosa upravo zavisi od toga. Zbog ove 3 stvari veze pucaju odmah (GIF) Zato ukoliko želite da vaša veza bude stabilna ove navike morate prihvatiti što pre, i svog muškarca prihvatiti takvog kakav jeste. 35 znakova da je vaša veza otrovna (GIF) 1. Hrkanje Tako često drže devojke budnima, ali zato i daju mogućnost da ih ‚‚slučajno" probudite laktom i da se usred noći malo pomazite. 2. Misle da su uvek u pravu Ne zaboravljaju da to stalno napominju, ali žene su to već naučile da ignorišu, čak i kada znaju da nisu u pravu.

3. Ostavljaju prljave čarape na podu Ne shvataju da prljavim čarapama nije mesto na podu, na stolici, na laptopu, jastuku, a pogotovo ne u ormaru među čistim čarapama.
4. Skupljaju bespotrebne stvari Kao što su hrpe prastarih stripova o Betmanu ili prašnjave VHS kasete sa koncertima bendova koje više ni ne slušaju 5. Ispuštaju vetrove uvek i svuda Naravno, ovo rade i žene. Ali muškarce baš raduje da vide ženski izraz lica kada ih iznenade tim nestašnim zvukovima, praćenih glasnim grohotom nerazumnog smeha. 6. Prebrzo voze Ova navika ženama diže pritisak zato što ih vole i brinu za njihovu sigurnost na putu. 7. Jedu nezamislive stvari U nezamislivim kombinacijama, najčešće izuzetno nezdravim i neprihvatljivim. (Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.