MOJ MUŽ ŽELI SAMO GRUPNJAK I JA SAM ZBOG TOGA OČAJNA: Problem ove žene je počeo NA LETOVANJU
Žena očajna nakon što je s mužem posetila svingerski klub, Foto: Shutterstock

ISPOVEST

MOJ MUŽ ŽELI SAMO GRUPNJAK I JA SAM ZBOG TOGA OČAJNA: Problem ove žene je počeo NA LETOVANJU

"Bojim se da mu više nisam atraktivna i da želi uzbuđenje s mlađim ženama"

Objavljeno:

Kolumnistkinja britanskog The Sun-a dobila je opet zanimljivo pismo.

"Draga Deidre, otkad smo suprug i ja počeli da odlazimo u svingerski klub, muž više ne vodi ljubav sa mnom i insistira da nastavimo da upoznajemo nove partnere za seks. Bojim se da se ohladio od mene. Oboje imamo 45 godina i brak nam je uvek bio dobar. U prošlosti nam je seks bio fantastičan, iako poslednjih nekoliko godina ima probleme s erekcijom. I onda smo na letovanju u Španiji upoznali jedan par u hotelskom baru. Imali su 30-ak godina i odmah smo se povezali i provodili dosta vremena s njima.

Uspostavilo se da žive samo na pola sata vožnje od nas pa smo druženje nastavili i po povratku u Britaniju.

Jedne večeri je razgovor krenuo u smeru svinga. Svi smo odmah bili za to i od onda smo se par puta našli kod njih ili kod nas na večeri i nakon toga bi imali sjajan grupni seks.

Začudilo me da nakon toga moj muž opet ima erekciju bez problema. Ali sad vidim da on baš ne želi seks samo sa mnom. Bojim se da mu više nisam atraktivna i da želi uzbuđenje s mlađim ženama.

Koliko god da mi se svidelo svingersko iskustvo, ne želim to više da radim. Imam osećaj da je naš brak sada postao zavistan od toga da ga drugi ljudi čine dobrim. Osim toga, ljubomorna sam na taj mlađi par jer su u sjajnoj fizičkoj formi. Strašno se bojim da sam odbačena jer mi telo više nije čvrsto kao što je bilo i na nekim delovima mi koža visi. Sinoć je muž tražio da organizujem susret s "našim" mladim parom, ali opet sam smislila neki izgovor. Užasno se naljutio i izleteo iz kuće.

Ako pristanem, znam da ću zažaliti i biti užasno jadna. Ali ako ne pristanem, on će se i dalje ljutiti na mene."

Deidre odgovara:

"Sigurna sma da je možda najveći deo uzbuđenja za vašeg supruga činjenca da opet ima erekciju. To muškarcima mnogo znači. Verovatnije je da je njegova zagrejanost za sving, produkt toga što ima erekciju nego to što ima neka osećanja prema toj mlađoj ženi. Ali prirodno je da se osećate ugroženom. Recite mu da biste voleli da niste uopšte krenuli u sving jer sada vidite da je to stalo između vas. Budite odlučni u tome da ne nastavljate s grupnim seksom jer vas očigledno čini jadnima. Ali recite da ćete rado istražiti nove stvari koje će vas oboje uzbuđivati."

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.