12 stvari na koje morate da pazite ako nećete da vas devojka ostavi! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Muškarci, obratite pažnju!

12 stvari na koje morate da pazite ako nećete da vas devojka ostavi! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Neke stvari žene jednostavno ne mogu da podnesu. Ako ste voljni da vam veza potraje, potrudite se oko ovoga
Objavljeno: 11.02.2016. 21:42h
Ne možemo generalizovati, ali smo sigurni da ipak ovo nijedna devojka ne voli!

7 stvari koje prijatelji vašeg partnera misle o vama, ali neće to da priznaju (GIF)

1. Gadan zadah:Perite zube, jedite žvake...šta god da pomaže. Ovo će oterati devojku užasno brzo, pa neka higijena bude na prvom mestu.

2. Nepristojnost prema porodici:

Profimedia


Ako se ona žali na svoju porodicu, to nikako ne znači da muškarac treba biti grub prema njenim bližnjima. 

3. Agresivan je i naređuje: Ovo nikome ne može da se svidi. Dečko koji uliva negativnu energiju i koji se previše pravi pametan zaista je noćna mora.

4. Ne pazi šta priča:

Neki muškarci su toliko grubi da samo jednom rečenicom mogu da vam unište dan. Ali i vezu. Ako si nervozan, iskuliraj, nemoj se prazniti na devojci.5. Briga ga je za sve! 

Ovi tipovi ponašaju se kao da ih ništa ne zanima. Ako žena ne može da porazgovara sa njim ili kaže sve što misli... piši propalo.6. Ne da nikome da dođe do reči.

Sediš pored njega, hoćeš da progovoriš, ali nema šanse.Ovakvi likovi su toliko naporni i brbljivi, da svima idu na živce.

7. Žvaće sa otvorenim ustima...mljac, mljac...opa, ispade! 8. Ne zaklapa o bivšoj! Odmah stanite. Koju devojku zanima da sliša o nekoj predhodnici?Ovo se tumači kao nepoštovanje i uvreda. Što si sa mnom, ako non stop pričaš o njoj?

9. Vređa bivšu i naziva je pogrdnim imenima. Šta će onda biti kad se vaša veza završi? Kako će pročati o tebi?10. Hvali se parama. Ok je imati novca. Još ako si ga zaradio svojim radom i trudom, svaka čast.Ali preterano potenciranje toga da imaš pare, devojci će izaći na nos. Osim ako nije kao i ti. Onda će se tebi popeti na glavu.

11. 24 sata je na telefonu! Ovo je jedna od stvari koja žene izluđuje. Pažnja je više umerena ka telefonu, nego ka njoj.Može probuditi sumnju u razne stvari.

12. Opsednut je vežbanjem. Lepo je kada se muškarac brine o fizičkom izgledu, ali opsesija nije dobra ni u jednom obliku.Izađite bolje negde na klopu, sa svojom lepšom polovinom, umesto što brinete koliko ćete steroida danas uneti u sebe.

(Espreso.rs)
 

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media