POSLE BURNE NOĆI U KLUBU, ZAVRŠIO SAM U KREVETU SA STRIPTIZETOM: Život mi se okrenuo NAOPAČKE!
Samo jedna noć u striptiz klubu promenila mu je život, Foto: Profimedia

ISPOVEST OŽENJENOG MUŠKARCA

POSLE BURNE NOĆI U KLUBU, ZAVRŠIO SAM U KREVETU SA STRIPTIZETOM: Život mi se okrenuo NAOPAČKE!

"Ne mogu to sebi da oprostim"

Objavljeno:

Kolumnistkinja britanskog "The Sun" u rubrici "Draga Deidre" susrela se sa zanimljivom situacijom.

"Draga Deidre, imao sam seks sa striptizetom u striptiz klubu jedne večeri kada mi je supruga bila na vikendu kod roditelja. Ne mogu to sebi da oprostim, ali uradio bih opet isto da imam priliku. Imam 38 godina, supruga 35. Imamo 17-godišnju ćerku koja je za vikend bila kod prijatelja.

To znači da sam ja tog vikenda bio sam kod kuće, pa sam isplanirao da odem i na ples u krilu i popijem par piva. Nisam nameravao ad se dogodi bilo šta drugo, ali devojka je počela da priča i pozvala me u svoju sobu. Inače mi je žao tih djevojaka i ova je bila divna, prezgodna, prelepa i seksi. Pitao sam je zašto se bavi ovim poslom, ali mi nije dala neki određen odgovor. Izgledala je dovoljno mlado da mi bude ćerka i rekao sam joj da bi mogla da ima drugačiji život od ovog izuzetno rizičnog koji je izabrala. Rekao sam joj da ne želim ništa s njom, ali me nagovorila na seks. Bio je sjajan, ali da budem iskren, zažalio sam. Volim svoju ženu i znam da mi nikada ne bi oprostila da zna šta sam učinio te noći. U prošlosti sam imao dve afere koje mi je oprostila, ali nikada nisam bio s prostitutkom. Te noći sam koristio kondom jer je devojka insistirala na tome, ali me nije sprečilo da se brinem. Ako sam "pokupio" nešto i preneo to ženi, znaće da sam zastranio.

Zažalio sam zbog toga što sam uradio, ali me to nije sprečilo da mislim i dalje na nju i to kako je divna. Ne usuđujem se da se vratim u taj klub. Da se vratim, znam da ne bih mogao da se zaustavim da je potražim i sve ponovim. Osećam se krivim. Ne bih da neko tako iskoristi moju ćerku. Pa zašto sam onda ja učinio to? Ova devojka je takođe nečija ćerka i zaslužuje bolji život."

Deidre odgovara:

To je izrabljujuća industrija i nadam se da ste dovoljno realni da shvatite da vas je devojka "pritisla" da imate seks s njom ne zato što ste joj se svideli, već zato da zaradi novac na vama. Osećete se krivim, ali i rastrgani između svog života i novog iskustva. Ne dovodite se u dalja iskušenja! Ne znam zašto muškarci opet kažu "samo ću popiti par piva i malo pogledati kako plešu".

Hitno se pregledajte u klinici. Dobro je što ste koristili zaštitu, ali ona nije stopostotno delotvorna. Kakva je veza s vašom suprugom? Kažete da je volite, ali čini ste da ste je prevarili čim ste imali priliku. Ako ste se fizički udaljili, seks vam očito nedostaje više nego što mislite. BONUS VIDEO: DA VAM JE OVO OTAC, UMRLI BI STE OD BLAMA! A, možda, bi ste promenili i prezime. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.