DEVOJKA GA JE OSTAVILA JER JE SIROMAŠAN: Nakon 10 godina slučajno su se SRELI!
Devojka ga je ostavila jer je siromašan, Foto: Pixabay.com

GLEDALA GA JE SA VISINE

DEVOJKA GA JE OSTAVILA JER JE SIROMAŠAN: Nakon 10 godina slučajno su se SRELI!

Ovo je priča o siromašnom mladiću koji je bio zaljubljen u bogatašicu...

Objavljeno: 12:58h

Jednog dana je siromašni mladić zaprosio bogatu devojku, a ona mu je odgovorila: “Tvoja mesečna plata je jednaka mom dnevnom trošku, pa kako onda očekuješ da pristanem da se udam se za tebe?”

Iako su ga povredile njene teške reči, mladić je nije mogao lako zaboraviti. Još ju je voleo. Deset godina kasnije, slučajno su se sreli u tržnom centru.

”Hej, ti!”, povikala je. “Kako si? Ja sam sada udana i znaš kolika je plata mog muža? 15 000 dolara mjesečno, možeš li to ti uopšte i zamisliti? A uz sve to, moj muž je vrlo pametan.

Mladić je bio tužan i jedva je zadržao suze slušajući opet teške reči žene koju je nekada volio. Ubrzo im je prišao njein muž. “Zdravo šefe, ovde ste! A vidim upoznali ste moju ženu.”

Zatim se okrenuo ženi: “Draga, ovo je moj šef koji vodi poslove vredne 100 miliona dolara. A zamisli da se uspio obogatiti iz inata jednoj ženi. Čuo sam da ju je mnogo volio, a ona ga povredila. Zamisli kako dobar život bi ta žena vodila da ga nije ostavila.”

Žena je zanemela, bila je šokirana.

Iz ove priče smo naučili da nikoga ne trebamo gledati s visine. Jer ko smo mi da mislimo kako smo bolji od ostalih. Novac nije merilo sreće, a nije ni kriterijum po kojem bismo trebali vrednovati ​​nekoga.

BONUS VIDEO: EVO ŠTA SE DESI KADA SE POTUKU ŽENE U BURKAMA! Lete papuče, cipele, deca.... (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Novizivot.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.