ŽENE VARAJU ZBOG NEDOSTATKA JEDNE STVARI U BRAKU: Mnoge će iznenaditi razlog koji ih tera da pređu granicu!
Foto: Profimedia

ŽENSKA PREVARA

ŽENE VARAJU ZBOG NEDOSTATKA JEDNE STVARI U BRAKU: Mnoge će iznenaditi razlog koji ih tera da pređu granicu!

Žene najlakše u komunikaciju sa ljubavnicima stupaju preko interneta, tj. društvenih mreža

Objavljeno: 03.10.2018. 10:21h
  • 18

Američka spisateljica Vensdej Martin u svojoj najnovijoj knjizi bavi se temom muško-ženskih odnosa, ali i prevara koje su sve veći uzrok razvoda. Ona je u svom romanu objasnila i zašto dame uplovljavaju u afere.

Od prvog dana objavljvanja ''Untrue: Why Nearly Everything We Believe About Women And Lust And Infidelity Is Untrue'', knjiga američke autorke Vensdej Martin izazvala je burne reakcije. Pre svega, zato što je spisateljica iznela jednu tvrdnju o ženskim prevarama.

Osim što je navela da je nevernost među ženskom populacijom u sve većem porastu od 1990. godine, Vendej je istakla da nedostatak intimnosti, ali i kakav tip muškarca žene biraju za avanturu.

"Za mnoge, biti neveran u bilo kojoj formi nezamisliva je izdaja bračnih zaveta, ali na neki način te žene nisu posebne. Njihovi problemi - neispunjavajući rutinski seks, manjak intimnosti sa suprugom odnosno partnerom ili žudnja za seksualnom raznolikošću - daleko su od jedinstvenih", ističe Martinova.


"Ono što je jako bitno je da ni jedna od tih žena nije htela da odustane od svog braka niti je volela svog supruga manje. Bile su u iskušenju seksualno ispunjenje tražiti na drugom mestu, dok bi u prošlosti možda jednostavno živele s tim", dodaje.

Vensdej je istakla da žene, kada traže partnera za zabavu sa strane, obično biraju atraktivne muškarce koji nisu emocionalno zahtevni te samim tim neće insistirati na zbližavanju.


U knjizi je istaknuto da žene najlakše u komunikaciju sa ljubavnicima stupaju preko interneta, tj. društvenih mreža.

BONUS VIDEO: AU ČOVEČE TI SE BAŠ KOCKAŠ SA ŽIVOTOM! Uporno želi da snimi indijsku kobru izbliza i u tome nikako ne odustaje! (VIDEO)

(Espreso.rs/Superžena.B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media