VELIKA LJUBAV, POTPUNI PROMAŠAJ ILI NEŠTO TREĆE: Ovo položaj u kome SPAVATE govori o vašoj VEZI!
Foto: Profimedia

SAZNAJTE

VELIKA LJUBAV, POTPUNI PROMAŠAJ ILI NEŠTO TREĆE: Ovo položaj u kome SPAVATE govori o vašoj VEZI!

Nije toliko važan položaj u kojem par zaspe, nego onaj koji zauzmu tokom noći i u kojem se ujutru probude

Objavljeno: 02.10.2018. 14:41h
  • 8

Naučnici su otkrili sledeće: ako se kod para promeni stanje u vezi, onda se menja i položaj spavanja. Dakle, tvoj aktuelni položaj spavanja puno otkriva o statusu veze. Ali, da stvar bude zanimljivija, nije toliko važan položaj u kojem par zaspe, nego onaj koji zauzmu tokom noći i u kojem se ujutru probude. U kojem položaju spavate ti i tvoj partner?

Položaj medenog meseca: ime govori samo za sebe

Upravo ste počeli da spavate zajedno i još ste totalno zaljubljeni, zar ne? Ili ste se videli nakon dugog razdoblja razdvojenosti i nedostajete jedno drugome? Parovi koji su sveže zaljubljeni ili su i nakon nekog vremena još totalno „u ljubavi“, često za vreme sna okrenu lice jedno prema drugome i zagrle se.

Položaj dijaloga: vrlo čvrsta veza

Vaša je veza čvrsta i intenzivna. Verovatno ste već i dugo par. Uglavnom spavate licem okrenuti jedno prema drugome, ali treba vam određeno odstojanje. Mogli biste malo više međusobno da komunicirate i provedete neko vreme zajedno. Kad ste poslednji put zajedno proveli romantičan vikend?


Položaj posmatranje zvezda: hemija štima, ali...

Oboje ležite na leđima, a jedan od vas – obično žena – pri tome ima glavu na ramenu partnera. Je li tako i kod vas? To je znak da hemija među vama štima. Ali, može biti da ponekad oboje namećete onom drugom svoje mišljenje. Bilo bi dobro da češće uvažavate mišljenje partnera.


Položaj srce na srce: izgleda da je on šef...

Ovaj je položaj sličan položaju „posmatranje zvezda“, ali je puno intimniji. Žena leži gornjim delom tela na grudima muškarca – otprilike „srce na srce“. U tom položaju često spavaju parovi koji svoju ljubav pokazuju otvoreno. Dakle, nemaju problema da se predstavljaju i ponašaju poput ljubavnog para pred prijateljima i poznanicima. Brinu jedno o drugome, ali ovaj položaj ipak pokazuje da je muškarac šef u vezi.


Položaj cenim te: jako srećna veza

Leđa su okrenuta prema leđima – i to sa malo razmaka: parovi koji spavaju u tom položaju obično su jako srećni u vezi i poštuju privatnost drugoga. Zbog toga se okreću od partnera. ali ipak žele da osete blizinu, pa se često oslone leđima jedno o drugo.


Položaj slobode: veoma nezavisni ili veoma posvađani?

Opasnost na vidiku! U ovom položaju spavaju parovi koji su se meposredno pre odlaska u krevet posvađali – ili uopšteno nešto ne valja u vezi. Ili su oba partnera nezavisna pa im je potrebno puno vremena za sebe.


Položaj kašike: rezervisan za prvih 5 godina veze

Harmonija i strast osnova su vaše veze – ako rado spavate u položaju kašike. Prema istraživanjima, ovaj položaj je čest u prvih pet godina braka. Partner koji leži „iza“ je po pravilu dominantniji. Partner koji leži ispred oseća se sigurno.

BONUS VIDEO: OVI PSI INVALIDI SU NAM ODRŽALI LEKCIJU: Nikada, ali nikada ne odustajte u životu! (VIDEO)

(Espreso.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media