ODNOS MUŠKARCA PREMA MAJCI GOVORI MNOGO TOGA O NJEMU: Otkrijte da li je pravi za vas ili treba da BEŽITE!
Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

ODNOS MUŠKARCA PREMA MAJCI GOVORI MNOGO TOGA O NJEMU: Otkrijte da li je pravi za vas ili treba da BEŽITE!

"Moja mama to ne radi tako" ili "moja mama kaže", rečenice su koje ne želi čuti nijedna žena

Objavljeno:

Povezanost majke i sinova je velika, a sa psihološkog stanovišta, svaki muškarac koji neguje dobar odnos sa majkom ima mnogo više razumevanja prema ženama i bolji je partner. Obratite pažnju na njegov odnos s majkom jer on puno toga otkriva o njemu.

Više ceni majčino nego vaše mišljenje

"Moja mama to ne radi tako" ili "moja mama kaže", rečenice su koje ne želi čuti nijedna žena. One su signal da vaš partner još uvek ne živi sopstveni život i nije stekao sopstvene vrednosti ili standarde. Jasno mu dajte do znanja da vi stvari radite po svom, a ne onako kako ih radi njegova mama.

Majka je ideal savršene žene

Šta god mama kaže ili radi, uvek je i u svemu bolja od vas i vi se nikada nećete meriti s njom. Kada vam muškarac jasno da do znanja da na ovaj način gleda na svoju majku tj. na vas, onda je pravo vreme da mu kažete zbogom.

Uvek traži njeno mišljenje

Odlučnost je jedan od najprivlačnijih kvaliteta na muškarcu. Ukoliko se konsultuje s majkom oko donošenje svake (pa i one najmanje ili nevažne) odluke, to je jasan znak da je potpuno nesiguran. Ako sam sebi ne veruje dovoljno da donese odluku, kako ćete mu onda vi verovati?

BONUS VIDEO: AU ČOVEČE TI SE BAŠ KOCKAŠ SA ŽIVOTOM! Uporno želi da snimi indijsku kobru izbliza i u tome nikako ne odustaje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Ljepotaizdravlje.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.