OSTAVILA SAM MUŽA ZBOG ZGODNOG LJUBAVNIKA, a onda sam saznala NJEGOVU VELIKU TAJNU!
Foto: Pixabay

ispovest

OSTAVILA SAM MUŽA ZBOG ZGODNOG LJUBAVNIKA, a onda sam saznala NJEGOVU VELIKU TAJNU!

Sledeće večeri nazvala me njegova "bivša" i rekla mi ono što me slomilo

Objavljeno:

Britanska kolumnistkinja Dear Deidre iz nedelje u nedelju pomaže svojim čitaocima koji se upletu u nemoguće ljubavne odnose. Ovog puta njenu pomoć je zatražila žena koja je zbog ljubavnika ostavila muža pa shvatila da se gadno zeznula.

"Draga Deidre, u seksualnoj sam vezi s tipom koga sam upoznala u teretani. Građen je poput sportiste i jako dobro izgleda. Ja imam 32 godine, a moj muž 36. U braku smo bili šest godina, a onda sam shvatila da se zaljubljujem u tipa iz teretane. Osećala sam se užasno zbog preljube pa sam odlučila da završim naš brak, što mu je slomilo srce iako je nakon razvoda našao novu partnerku.

15 meseci bila sam u vezi s tim muškarcem, divnoj bliskoj vezi, a seks je bio savršen. Smetala mi je samo činjenica da me skriva od svoje porodice iako me upoznao sa prijateljima. Moja porodica i prijatelji znaju za njega. Kako je vreme prolazilo, počeli smo da razgovaramo o zajedničkom životu i kako bi budućnost mogla da nam izgleda. Bila sam oduševljena, ludo zaljubljena u njega. Osećala sam se kao na medenom mesecu kad smo otišli na odmor u hotel na selu. Po povratku me je ostavio ispred moje zgrade i otišao kući. Tad sam ga zadnji put videla.

Sledeće večeri nazvala me njegova "bivša" i rekla mi da nikad nisu raskinuli. Iako je živeo sam, i dalje su bili u vezi. To me je slomilo.

Pokušala sam da ga nazovem, ali je promenio broj, dao otkaz i odselio se. Zajedničkim prijateljima govori da nema devojku, ali znam da su još uvek zajedno. Ne mogu da nastavim sa svojim životom i želim ga nazad. Da ga čekam jer znam da njegova veza neće potrajati? Osećam se kao da nije kraj dok mi on to ne kaže u lice. Nismo razgovarali šest meseci, izludeću."

Deidre joj je odgovorila:

"Verujem. Čekati da se neko pojavi u vašem životu je beznadežna situacija. Skrivanje dela života, naročito od porodice, nikad nije dobar znak. Prevario vas je, kako biste mu ikad mogli verovati? Izabrao je kukavički izlaz, samo je nestao i bojim se da se nikad neće naći licem u lice s vama. Znate i sami da je gotovo, prihvatite to i nastavite sa životom. Bolje vam je bez kukavice i preljubnika. Zbog njega samo ne uspevate upoznati muškarca koji će vam dati 100 odsto sebe."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.